Kırıkhan Kırıkhan'da 'Uluslararası Karma Resim Sergisi' açıldı

Kırıkhan'da 'Uluslararası Karma Resim Sergisi' açıldı

Paylaş
Kırıkhan'da 'Uluslararası Karma Resim Sergisi' açıldı

Kırıkhan'da 'Uluslararası Karma Resim Sergisi' açıldı

Mehmet KOCACIK/KIRIKHAN (Hatay), (DHA)- Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde ünlü ressamların da katıldığı ve sanatçıların eserlerinin sergilendiği Uluslararası Karma Resim Sergisi, kokteyl ile açıldı.
Açılışa Kırıkhan Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kılıç, ressamlar, sanatseverler katıldı. Burada bir konuşma yapan Başkan Yavuz, "Bu yıl ilkini gerçekleştireceğimiz bu etkinlikte Türkiyenin en ünlü ressamlarını Kırıkhan'da buluşturuyoruz. Bu etkinlikteki amacımız ülkemiz sanatçılarının son eserlerini bir arada sergilemek, sanat ortamımıza yeni eserler kazandırmaktır. Geleneksel hale getireceğimiz bu etkinlikte katılımcı sanatçılarımızı ilçemizde misafir edip Hatay'ın tarihi, doğal güzellikleri, kültürel ve insani değerleriyle, birlikte ilimizin birey ve toplum yaşamından kesitleriyle sanatçılarımızı tanıştırmaktır" dedi.
Kırıkhan Uluslararası Karma Resim Sergisi 19 Nisan 2019 tarihine kadar vatandaşların ve sanatseverlerin ziyaretine açık kalacak.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı