Kırklareli Kırklareli'de sigara içmenin kısıtlandığı cadde ve sokaklar belirlendi

Kırklareli'de sigara içmenin kısıtlandığı cadde ve sokaklar belirlendi

Paylaş
Kırklareli'de sigara içmenin kısıtlandığı cadde ve sokaklar belirlendi

Kırklareli'de sigara içmenin kısıtlandığı cadde ve sokaklar belirlendi

Uğurcan KARAOĞLU/LÜLEBURGAZ (Kırklareli), (DHA)-İÇİŞLERİ Bakanlığı tarafından dün akşam yurt genelinde sigara içme kısıtlamasının getirileceğinin açıklanmasının ardından, Kırklareli merkez ve ilçelerindeki sigara içilmesi yasaklanan cadde, sokak ve meydanlar valilik tarafından açıklandı.

Kırklareli Valiliği’nden yapılan açıklamada, en fazla kısıtlamanın getirildiği yer Lüleburgaz ilçesi oldu. Lüleburgaz'da toplam 21 cadde ve sokakta kısıtlama getirildi. Kırklareli merkezde 8, Babaeski ilçesinde 1, Vize ilçesinde 4, Pınarhisar ilçesinde 2, Demirköy ilçesinde 1 ve Kıyıköy beldesinde 1 cadde, sokak ve meydanlarda kısıtlama getirildi.

Kırklareli Valiliği tarafından yapılan açıklamada Kırklareli genelinde sigara içmenin yasaklandığı cadde ve sokaklar şunlar:

Kırklareli merkez; trafiğe kapalı caddelerde (İstasyon Caddesi, Sabahattin Ali Sokağı, Kasaplar arası olarak tabir edilen Karacaibrahim Mahallesi Balıkçı Eşref Arslanoğlu Sokağı) Özgürlük ve Demokrasi Meydanı, Karakaş Mahallesi Fevzi Çakmak Bulvarı, Karakaş Mahallesi Cumhuriyet Caddesi, Karagöz Meydanı olarak tabir edilen Karacaibrahim Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı, Karakaş Mahallesi Karaumurbey Caddesi.

Lüleburgaz ilçesinde; İstanbul Caddesi, Sıla Sokak, Bağlantı Sokak, Stad Sokak, Emrullah Efendi Caddesi, Kereviz Sokak, Acı Çekme Sokağı, Hal Sokak, Turgutbey Caddesi, Kemal Kendi Caddesi, Feshane Sokak, Tulumba Caddesi, Kubbeler Altı Sokak, Fındıklı Sokak, Enver Cengiz Caddesi, Emrullah Efendi Ara Sokak, Şevket Ödül Caddesi, Yasemin Sokak, Fatih Caddesi, Çakmak Sokak, İstasyon Caddesi

Babaeski ilçesinde; Fatih Caddesi

Vize ilçesinde; Zübeyde Hanım Caddesi, Atatürk Caddesi, Cumhuriyet Meydanı, Otogar ve çevresi

Kıyıköy Beldesi; Cumhuriyet Caddesi

Pınarhisar ilçesinde; Dere Mahallesi İstanbul Caddesi, Orta Mahalle Salih Bilinmez Caddesi

Demirköy ilçesinde; Cumhuriyet Meydanı

Haberin Devamı