Spor Kırmızı kart gören futbolcu hakemi yumrukladı

Kırmızı kart gören futbolcu hakemi yumrukladı

Paylaş
Kırmızı kart gören futbolcu hakemi yumrukladı

Konya'da Amatör Küme Süper Grupta mücadele eden Selçukspor- Bozkır Gençlerbirliği maçında, orta hakem İbrahim Çetin, kırmızı kartla oyun dışı bıraktığı futbolcu İzzettin Ö. tarafından yumruklandı. Yüzüne aldığı darbe sonucu yaralanan Çetin, ambulansla hastaneye kaldırıldı

Konya Amatür Küme Süper Grupta bugün Selçukspor ile Bozkır Gençlerbirliği takımı karşılatı. Maçın 15’inci dakikasında Selçuksporlu İzzettin Ö. ikili mücadele sırasında Bozkır Gençlerbirliği oyuncusu Fatih A.’ya faul yaptı. Ardından Fatih A.’nın üzerine yürüyüp boğazını sıkmak istedi.

Orta hakem İbrahim Çetin de İzzetin Ö.’yü kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. Kırmızı kart gören İzzettin Ö., daha sonra hakem Çetin’in üzerine yürüyerek yüzüne yumruk attı. Elmacık kemiğine isabet eden yumrukla yaralanan Çetin, ambulansla Konya Numune Hastanesi’ne kaldırıldı, maç da iptal edildi.

Yapılan tedavisinin ardından taburcu olan Çetin, futbolcu İzzetin Ö. hakkında şikayetçi oldu. Ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Futbolcu İzzettin Ö. de gözaltına alındı.

Hasan DÖNMEZ/KONYA, (DHA)

Haberin Devamı