Merkez Kırşehir POMEM’den 294 polis adayı mezun oldu

Kırşehir POMEM’den 294 polis adayı mezun oldu

Paylaş
Kırşehir POMEM’den 294 polis adayı mezun oldu

Kırşehir POMEM’den 294 polis adayı mezun oldu

ABDURRAHMAN DULKADİR/KIRŞEHİR,(DHA)-KIRŞEHİR Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde (POMEM), 294 polis adayı düzenlenen törenle mezun oldu.
Kırşehir POMEM'de düzenlenen törene, Vali İbrahim Akın, AK Parti Kırşheir Milletvekili Mustafa Kendirli, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Belediye Başkan Vekili Osman Uçar, Kırşehir POMEM Müdürü Ortaç Şekeroğlu ve 294 polis adayı katıldı. Törende konuşan Kırşehir POMEM Müdürü Ortaç Şekeroğlu, “2020 yılı Ekim ayında intibah eğimiyle başladığımız eğitim-öğretim sürecini başarıyla bitirmenin onur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Vatan ve bayrak sevgisiyle yoğrularak Türk milletinin milli, manevi ve ahlaki değerlerini korumak için yetiştirildiler. Bundan sonraki süreçte de teşkilatımıza büyük güç katacaklardır" diye konuştu.
Vali İbrahim Akın ise, “Ülkemizin jeopolitik olarak kritik bir konumda olması ve terörün yoğun olarak yaşadığı bir bölgede olması sebebiyle ülke olarak güvenlik konusunda daha fazla önem göstermek durumundayız. Geçmişi kahramanlıklarla dolu olan Türk polis teşkilatımızda bir yandan kentlerde asayişi sağlarken diğer taraftan da ülkemizi bölmek birlik ve beraberliğimizi kastetmek isteyen terör unsurlarına karşı mücadelesini başarıyla sürdürmektedir" ifadelerini kullandı.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı