Sans Postasi Kısıtlama günlerinde oyunsuz kalmayın

Kısıtlama günlerinde oyunsuz kalmayın

Paylaş
Kısıtlama günlerinde oyunsuz kalmayın

Hafta sonu kısıtlamaları nedeniyle evde kaldığımız şu günlerde şans oyunlarınızı dijital kanallardan da alabilirsiniz. www.millipiyangoonline.com internet adresinden ya da Milli Piyango Şans Oyunları uygulamasından biletinizi kendiniz oluşturun.

Milli Piyango biletleri ve diğer sayısal oyunları geleneksel olarak her zamanki gibi en yakın bayi ya da gezici bayilerden giderek alamayanlar için fırsat kaçmadı. COVID-19 salgını ve sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle fiziki olarak bilet almak ya da şans oyunu kuponunu yatırmaktan çekinenler için dijital satış kanalı en hijyenik çözüm yolu olarak öne çıkıyor.

Haberin Devamı

DİJİTALDE OYUN ÇOK PRATİK

Oyunseverler dijital kanalda Milli Piyango’nun www.millipiyangoonline.com adresindeki ekrandan ya da Milli Piyango Şans Oyunları uygulamasından hızlıca bir oyun hesabı açarak biletlerini oluşturabilir. Üstelik Milli Piyango biletinizi ya da dilediğiniz sayısal oyununuzu oluştururken istediğiniz sayıları seçebilirsiniz. Yani mesela biletinizde uğurlu sayınız ya da istediğiniz amorti rakamını bizzat kendiniz ekleyebilirsiniz. Aynı şekilde sözgelimi Çılgın Sayısal Loto’da da şehrinizin plaka numarası ya da doğum tarihinizi ekleyerek kendi kuponunuzu oluşturabilirsiniz. Bu yöntemle alacağınız bir bilete ikramiye çıkınca da kazandığınız para direkt online hesabınıza geçecek.

Haberin Devamı