Türkiye (Son Dakika) Kıskançlık kavgası faciaya döndü!

Kıskançlık kavgası faciaya döndü!

Paylaş
Kıskançlık kavgası faciaya döndü!

Üniversiteli 3 genç, kiraladıkları arabayla gezmeyle gidiyorlardı. Otomobili kullanan Hamza ile sevgilisi Cansu kıskançlık yüzünden tartıştı. Cansu sinirle direksiyona saldırdı. Takla atarak şarampole yuvarlanan otomobildeki iki genç kız öldü, Hamza ise yara almadan kurtuldu

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 1’inci sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Cansu Günay ile erkek arkadaşı üniversite öğrencisi Muhammet Hamza Üstünbaş, Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde okuyan kız arkadaşları 20 yaşındaki Kübra Buse Bingül’ü ziyaret için dün Bursa’ya geldi.

Mudanya’ya gezmeye gitmek isteyen 3 genç otomobil kiraladı. Otomobilin direksiyonuna geçen Muhammet Hamza Üstünbaş’ın yanına Cansu Günay, arkaya ise Kübra Buse Bingül oturdu. Yaklaşık 30 kilometre gittikten sonra otomobil Güzelyalı kavşağında kontrolden çıkarak takla attı. Kazada Kübra Buse Bingül olay yerinde, ağır yaralanan Cansu Günay da kaldırıldığı Muradiye Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Hafif yaralanan sürücü Muhammet Hamza Üstünbaş ise Muradiye Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

'ONUN YERİNE KEŞKE BEN ÖLSEYDİM'

Muhammet Hamza Üstünbaş verdiği ifadede "Cansu benim sevgilimdi. Otomobili sürerken kıskançlık nedeniyle tartışınca Cansu ağlamaya başladı. Süratliydik. Cansu sinirle bir anda direksiyona saldırınca da olanlar oldu. Keşke onun ve Kübra’nın yerine ben ölseydim" diye konuştu.

CANSU’NUN İDEALİ ÖĞRETMENLİKTİ

Trafik kazasında ölen Cansu Günay’ın babası olan İstanbul’da birçok ünlü isme kaset yapan Aşanlar Müzik’in sahibi olan Mehmet Günay, kızının hayat dolu biri olduğunu söyledi.

Cansu’nun 5 çocuğundan biri olduğunu belirten Mehmet Günay "Cansu kendi ekmeğini kazanmak için ideali olan öğretmenlik eğitimi görüyordu. İstanbul’da oturan arkadaşı Buse’yi Bursa’da ziyarete gitti, fakat elim kazada yaşamını yitirdi. Senin yerine tabuta ben girseydim. Bu ölüm sana yakışmadı. Sen benim küçük gelinimdin. Yavrumu yarın Diyarbakır’da toprağa vereceğiz" dedi.

Haberin Devamı

Araç sürücüsü Muhammet Hamza Üstünbaş, Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadesinin ardından mahkemeye sevk edildi. Mudanya’da nöbetçi mahkemeye çıkarılan Üstünbaş, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DHA