Türkiye (Son Dakika) Kıskançlık krizine girdi 4 kişiyi bıçakladı

Kıskançlık krizine girdi 4 kişiyi bıçakladı

Paylaş
Kıskançlık krizine girdi 4 kişiyi bıçakladı

Aksaray'da kıskançlık krizine giren Ahmet Sünmez), başka bir erkekle konuşurken gördüğü nişanlısıyla birlikte 4 kişiyi bıçakladı

Ereğli Kapu Mahallesi 1462 Sokak’ta meydana gelen olayda, Ankara’da oturan Ahmet Sünmez, nişanlısı Halime Mardan’ı ziyaret etmek için Aksaray’daki evine geldi. İddiaya göre, kapı önünde nişanlısı Halime Mardan’ı başka bir erkekle konuşurken gören Ahmet Sünmez kıskançlık krizine girdi.

Nişanlısı Halime Mardan ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Halime Mardan’ın yakınları da evden dışarıya çıktı. Bu sırada belindeki bıçağı çıkaran Ahmet Sünmez, çıkan tartışma sırasında nişanlısı Halime Mardan, annesi İkbal Mardan ve kız kardeşi Rahime Mardan ile nişanlısının konuştuğu Ahmet Sunmaç’ı çeşitli yerlerinden bıçaklayarak kaçtı.

Yaralılar olay yerine çağırılan 112 acil servis ambulansı ile Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olaydan sonra kaçan Ahmet Sünmez de kısa süre sonra polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen Ahmet Sünmez’in polise, "Nişanlımı başka bir erkekle konuşurken görünce sinirlendim ve kendimi kaybettim. Çıkan tartışma ve kavga sırasında da bıçakladım" diye ifade verdiği öğrenildi.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Zaman Sunmaç ve Rahime Mardan’ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

HASAN BÖLÜKBAŞ/DHA

Haberin Devamı