Magazin Kısmetse Olur'da Adnan ve Didem kavgası gerginliği arttırıyor

Kısmetse Olur'da Adnan ve Didem kavgası gerginliği arttırıyor

Paylaş
Kısmetse Olur'da Adnan ve Didem kavgası gerginliği arttırıyor

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 8 Mart Çarşamba yeni bölüm fragmanında, evde dengeler değişiyor. Adnan ve Didem cephesinde tansiyon yükselirken, Akın ve Tuğçe arasında buzlar eriyor mu?

Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında, Akın ve Tuğçe arasındaki buzların eridiği görülüyor.

Önceki gün kavga eden ve ayrılma kararı alan Tuğçe, Akın’ın özür dilemesiyle onu affedecek mi? Akın, ihanet iddiaları sonrasında nasıl bir tavır alacak? Tuğçe ile arasında duvar ören Akın, bu duvarı yıkabilecek mi?

Öte yandan Adnan ve Didem arasında çıkan kavga ise evin havasını bir anda değiştiriyor. Uzun zamandan sonra ilk kez bu denli tartışan çift, ne için kavga etti? Adnan’ı çileden çıkaran olay neydi? Didem, Adnan’a neyin hesabını soracağını ima etti?





Altuğ ve Gamze arasında şok yakınlaşma!


Evde dengeler hızla değişirken, Altuğ’un Gamze’ye getirdiği çiçekler ve kalp kafaları karıştırdı. Bir gün önce Yağmur’a sürpriz hazırlayan Altuğ, neden Gamze’ye çiçek getirdi. Çiçeklerin yanına bir de kalp koyan Altuğ, kalbin diğerini kendi için aldı ve zamanı gelince onu da Gamze’ye vereceğini söyledi. Altuğ ve Gamze arasında yaşanan bu durum olayların seyrini nasıl değiştirecek?


Kısmetse Olur’da şok! İhanet iddiası ortalığı karıştırdı!


Kısmetse Olur merakla beklenen yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30’da Kanal D’de!

Haberin Devamı