Magazin Kısmetse Olur'da Aycan ile ilgili şok gelişme

Kısmetse Olur'da Aycan ile ilgili şok gelişme

Paylaş
Kısmetse Olur'da Aycan ile ilgili şok gelişme

Kısmetse Olur 370. bölüm fragmanı yayınlandı. Rahatsızlığı nedeniyle uzun süredir evde yer alamayan Aycan hakkında sonunda karar veriliyor. Peki Aycan hakkında verilen karar ne? İşte fragman ve detaylar...

Kısmetse Olur 28 Şubat Salı yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında Onur ve Farima arasındaki ilginç diyalog herkesin dikkatini çekiyor!

Onur Farima'ya 'Gönlümün başka birisine kayması söz konusu bile değil' diyor.



Seda Akgül Aycan hakkında verilen kararı açıklıyor



Kısmetse Olur'da rahatsızlığı nedeniyle evden bir süre ayrılan Aycan için karar veriliyor!



Gelin ve damat adayları özellikle de Onur, Aycan’ın Kısmetse Olur evine dönüp dönmeyeceğini merak ederken sunucu Seda Akgül, gelin adayının yarışmadan ayrıldığını açıklıyor. Bu sözleri duyan Onur, artık her şeyin bittiğini belirtiyor.


Kısmetse Olur'un yeni çiftlerinden Akın ve Tuğçe arasında da yeni gelişmeler oluyor. Akın Tuğçe'ye 'Ben de seni seviyorum' diyor.


Kısmetse Olur'da şoke eden eleme!

GÖKHAN SARA VE SİBEL EVDEN AYRILDI




Dün Kısmetse Olur'da Seda Akgül evden birinin ayrılacağını açıklamıştı. Uzun ve endişeli bir bekleyişin ardından eve veda edecek ismin Gökhan Sara olduğu açıklandı. Gökhan'ın isminin açıklanmasıyla gülümsemeye başlayan Sibel, artık onun da bu evde kalamayacağını belirterek programdan ayrılmak istediğini ifade etti. Seda Akgül, Sibel'in evden gitmesi yönünde olan kararına saygı duyarak onu uğurladı. 'Gökhan yoksa ben de yokum' diyen gelin adayı eşyalarını toplayarak eve veda etti...

Haberin Devamı