Magazin Kısmetse Olur'da Merve, damatlar evini birbirine kattı!

Kısmetse Olur'da Merve, damatlar evini birbirine kattı!

Paylaş
Kısmetse Olur'da Merve, damatlar evini birbirine kattı!

Kısmetse Olur'da Merve bir hışımla eve girip Akın'ın yanına gidince olanlar oldu. Gökhan Barış'ı görmezden gelmesine sessiz kalmadı. Tartışmaya diğer gelin adaylarının da katılmasıyla ortalık bir anda karıştı

Gelinler evinde gerginlik bugün zirveye çıktı! Kısmetse Olur'a damat adaylarından Akın için gelen Merve, umduğunu bulamayınca rotasını Barış'a çevirmişti.

Barış ise Gamze ile ilgileniyordu ancak o da karşılık bulamamıştı. Zaman içinde birbirlerine yakınlaşan Barış ve Merve arasında olanlar tüm evin dikkatini çekmişti. Başta Gamze ve Akın olmak üzere hiçkimse onların arasında bir duygu olduğuna inanmamıştı. Bu nedenle Gamze ve Merve arasında sık sık tartışmalar çıkmaya başlamıştı. Bu nedenle bugün de tartışan Gamze ve Merve evin gerginlik seviyesini arttırdılar.




Sibel ve Gökhan'ın sakal polemiğine Adnan da dahil oluyor ve tüm eski defterler açılıyor!


Geçtiğimiz haftalarda evden elenen Gökhan, evdeki samimi arkadaşlarından Adnan'la bir anda muhabbetini kesmişti. Gökhan'ın eve geri dönmesiyle Adnan, buzları eritmek adına ona bir adım atmıştı.

Tam ikili arasında herşey düzeldi derken bugün yayınlanan bölümde tekrar bir sürtüşme çıktı. Sibel, Gökhan'ın sakallarını kestirmesini istemesinin üzerine Gökhan: "Yavrum ben senin lafınla ne saçımın bir telini kestirirm ne de sakalımı keserim" deyince Sibel damatlar evini terketti.

Bunun üzerine de Adnan Sibel'in yanına gidip, Gökhan'ın daha önce tavla iddiasından saçlarını üç numaraya vurdurduğunu söyleyince Sibel iyice çıldırdı. Bu lafın altında kalmayan Gökhan da, Adnan'ın zamanında Ankara'daki sevgilisi için bu tip bir şey yaptığını öne sürdü.


Tuğçe ve Tankut ilişkisinde buz gibi bir hava esiyor!


Öte yandan Tuğçe ve Tankut ilişkisi de iyiden iyiye bozulmaya başlıyor. Tankut ne yapsa Tuğçe'nin gönlünü alamıyor. Bir dargın bir barışık süren ilişkilerinde onları neler bekliyor?