Magazin Kısmetse Olur'da neler oluyor?

Kısmetse Olur'da neler oluyor?

Paylaş
Kısmetse Olur'da neler oluyor?

Kısmetse Olur 11 Ocak yeni bölüm fragmanı Kanal D’nin resmi internet adresinde yayınlandı. Yeni gelin adayı Gözde’den hoşlandığını Tuğçe Ergişi’ye itiraf eden bir damat adayı Gözde’nin Berker ile devam etmesi durumunda ondan uzaklaşacağını ifade etti. Öte yandan Gamze’nin Onur’a çorba hazırlaması gelin adayları arasında kısa süreli gerginliğe neden oldu. Kısmetse Olur son bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı detaylarıyla birlikte haberimizde

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam eden Kısmetse Olur'un 11 Ocak'ta yeni bugün ekrana gelecek yeni bölümünün fragmanı yayınlandı.

Gamze'nin Onur'a çorba hazırlaması kızlar evini karıştırırken kendisine gelen tepkilere anlam veremeyen Gamze yaşananlar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Gözde ise Berker ile gerçekleştirdiği ilk konuşmasını kısa keserken gelin adaylarına yaptığı açıklamada daha uzun konuşmak istediğini ancak başarılı olamadığını dile getirdi.

KISMETSE OLUR YENİ BÖLÜM FRAGMANI



Güzelliği ile damat adaylarının dikkatini üzerine çeken Gözde Bozacı’dan ilk kez bir itiraf geldi. Haftanın finalinde yarışmaya dahil olan Gözde yaşananların ardından Berker ile ilk kez konuşma fırsatı buldu.

Tuğçe Ergişi ve Arca Karel ise başbaşa yaptıkları konuşmada birbirlerine karşılıklı övgüler yağdırırken ilişkinin ilk adımlarını attı.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

10 Ocak Salı günü yayınlanan 327. Bölümde eve yeni gelen Gözde Bozacı ve Arca Karel ilk adımları atmaya başladı.

Tuğçe Ergişi ile Arca Karel arasında itiraflar başlarken Arca, Tuğçe’den hoşlandığını ve ondan elektrik aldığını belirtti.

GÖZDE EVE KİMİN İÇİN GELDİ?

Haftanın finalinde Rabia’nın elenen isim olmasının ardından yarışmaya katılan Gözde bir adaydan hoşlandığını dile getirmişti. Adnan ile sohbet ettiği esnada “Bir aday var ama kızacak diye adını söylemiyorum” diyen Gözde’nin hislerini gizli tuttuğu kişinin Berker olduğu ortaya çıktı. Berker ise Adnan ile yalnız konuştuğu esnada Gözde’den elektrik aldığını dile getirirken yapmasını istemediği bir davranışı yapması nedeniyle uzaklaşmaya başladığını söyledi.

ÜNAL’IN KARDEŞİ EVİN MASKOTU OLDU

Programın bugün yayınlanacak ola son bölümünde Ünal’ın kardeşi önce kızlar evine ardından da erkekler evine bir ziyarette bulundu. Kızların Ünal’ın sakalları hakkında sorduğu soruya sempatik cevap veren küçük çocuk yarışmacıları oldukça eğlendirdi.

Damat adayları ile sohbet ettiği esnada Ünal’ın kardeşinden ev yaşamı ile ilgili bilgiler de paylaşıldı. Abisinin evlerinde yemek olduğu halde annelerine yemek pişirttiğini söyleyen Ünal’ın kardeşi damat adaylarını güldürdü.

SİBEL EVİ TERK EDECEK Mİ?

Gökhan Sara’nın elenmesinin ardından fotoğraflarını eline alarak gözyaşı döken Sibel, programı terk etmek istediğini arkadaşlarına belirtmişti. Aycan ve diğerlerinin yaptığı konuşmalar sonrasında sakinleşen Sibel’in son kararı bugün belli olacak. Seda Akgül Sibel’e sorduğu soru ile karar vermesini isteyecek. “Dışarı çıktığında o adayın seni aynı şekilde bekleyeceğine emin misin?” diye soran Akgül, Sibel’in yanıtını bekleyecek.


Kısmetse Olur'a evlilik teklifi damga vurdu|Kısmetse Olur'da kim elenecek?

Haberin Devamı