Magazin Kısmetse Olur'da tekme tokat kavga : Canlı izle

Kısmetse Olur'da tekme tokat kavga : Canlı izle

Paylaş
Kısmetse Olur'da tekme tokat kavga : Canlı izle

Sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur’un bugünkü bölümünde Rabia ve Farima arasında büyük bir kavga çıkıyor. İkilinin kavgasına yapım ekibi müdahale etmek zorunda kalıyor. İşte, Kısmetse Olur 10 Mayıs fragmanındaki tekme tokat kavga...

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 419. yeni bölüm fragmanında gelinler evinde Rabia ve Farima arasında büyük bir kavga çıkıyor. Gelin adaylarının ayırmakta zorlandığı kavgaya yapım ekibi müdahale etmek zorunda kalıyor.

Farima, ilişkisini bozacak türden sözlerinden dolayı Rabia'nın üzerine yürüyor. Rabia da aynı şekilde Farima'ya karşılık verince evde adeta kıyamet kopuyor. Diğer gelin adayları bu büyük kavganın tam ortasında kalıyor ve ikiliyi ayırmakta güçlük çekiyor. Sınırların aşıldığı bu kavgada devreye yapım ekibi girmek zorunda kalıyor. Peki bu sıradışı kavga Farima ve Rabia'ya nasıl bir son getirecek?

Melis ve Adnan arasında ise Kemal kavgası çıkıyor. Adnan'ın Kemal için Melis'i silmesi yeniden gündeme geliyor ve Adnan artık Kemal'le dost olmadığını açıklıyor. Eski defterler bir bir açılmaya başlıyor. Melis ve Adnan yüzleşmesinin ardından Onur da konuya dahil oluyor.

Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da kanald.com.tr'de!



KISMETSE OLUR’DA YENİ DÖNEM

Kısmetse Olur'un yeni bölümleri yarından itibaren kanald.com.tr’de izleyicisi ile buluşuyor. Sunucu Seda Akgül’ün sunumuyla iki sezondur Kanal D ekranında yayınlanan “Kısmetse Olur” 06 Mayıs Cumartesi günü itibariyle yoluna artık internette devam edecek.
İzleyiciler kanald.com.tr’de “Kısmetse Olur” için oluşturulan sayfada programın eski bölümlerini de rahatlıkla izleyebilecek.

Yeni bölümleri ile hafta içi her gün, büyük finali ile her cumartesi saat 10.00’da kanald.com.tr’den yayınlanacak olan program “Kısmetse Olur” ücretsiz olarak izlenebilecek.


Canlı izlemek için TIKLAYIN

Haberin Devamı