Magazin Kısmetse Olur'un 398.bölümüne Emre ve Şehmus kavgası damga vuruyor!

Kısmetse Olur'un 398.bölümüne Emre ve Şehmus kavgası damga vuruyor!

Paylaş
Kısmetse Olur'un 398.bölümüne Emre ve Şehmus kavgası damga vuruyor!

Kısmetse Olur 4 Nisan Salı 398. yeni bölüm fragmanında, Emre ve Şehmus arasında çıkan kavga ihtar getiriyor!

Kısmetse Olur'un 398. yeni bölüm fragmanında Emre ve Şehmus'un kavgası evde bir şok etkisi yaratıyor. Peki beklenmeyen kavga ile Kısmetse Olur evinde dengeler değişecek mi?

EMRE VE ŞEHMUS NEDEN KAVGA ETTİ?



Gelinler evinde ise Yağmur ve Tuğçe arasında büyük bir tartışma çıkıyor. Tartışmanın görüntüleri ise damatlar evine veriliyor.

İzlediklerinden sonra deliye dönen Emre, soluğu gelinler evinde alıyor. Diğer damat adayları her ne kadar Emre'yi durdurmak istese de bunu başaramıyor.

Gelinler evine bir hışımla giden Emre, Tuğçe'yi yanına alarak savunmaya başlıyor. Yağmur'u karşısına alan Emre sesini yükseltmeye başlayınca durum Şehmus'a da yansıyor.




EMRE ÖFKESİNİ KONTROL EDEMEDİ



Yağmur'a bağırdığı için Emre'yle ters düşen Şehmus, onun karşısına çıkıyor. Emre ise öfkesini kontrol edemiyor ve ikili arasında büyük bir kavga boy gösteriyor. Bu tartışma ise damatlar evine ihtar getiriyor.

Seda Akgül, Şehmus'un iki uyarı birden aldığını açıklıyor. Peki bu durum damatlar evindeki dengeyi nasıl değiştirecek? Kısmetse Olur yeni bölümde neler olacak?

DİDEM VE ADNAN'IN YENGESİ NEDEN TARTIŞTI?


Kısmetse Olur 3 Nisan Pazartesi yayınlanan yeni bölümde, Adnan'ın ailesiyle tanışmaya giden Didem, bir anda kendini beklenmedik bir tartışma içinde buluyor.

Adnan'ın yengesi tarafından uyarılan Didem deliye dönüyor!

Kısmetse Olur'da Didem'i annesiyle tanıştırmaya götüren Adnan, onları rahat konuşmaları için yalnız bırakmak istiyor. Adnan'ın annesiyle muhabbet ederken yengesi araya girerek bir uyarıda bulunmak istiyor. Didem'in Adnan'la biraz daha mesafeli olmasını rica ederek, bunun ekrandan kötü göründüğünü söylüyor. Bu uyarı üzerine sinirlenen Didem ise gereken cevabı veriyor ancak sonrasında bu durumu Adnan'a da yansıtıyor. İşte o anlar...


KISMETSE OLUR HAFTANIN FİNALİNDE KİM ELENDİ?


Kısmetse Olur 2 Nisan eleme gecesinde, Sevgican ve İlkay eleme potasına giren adaylar oldu. Hangisinin eleneceği ise zarftan çıkacak olan karara bağlıydı.

Zarftan çıkan karara göre birinci olan aday evini koruyabilecekti.

Haftanın birincisi oy farkıyla Onur oldu ve evini koruyarak İlkay’ı elenmekten kurtardı. Böylece Kısmetse Olur’a veda etmek zorunda kalan aday gelinler evinden Sevgican oldu. Geldiği ilk günden bu yana renkli kişiliği ve sevecen tavırlarıyla herkesin sevgisini kazanan Sevgican'ın, eve veda etmesi herkesi derin bir üzüntüye boğdu.


Haberin Devamı