Advertorial Kıştan önce tatile son çıkış: Kurban Bayramı tatili
Sponsorlu

Kıştan önce tatile son çıkış: Kurban Bayramı tatili


Paylaş
Kıştan önce tatile son çıkış: Kurban Bayramı tatili

Yaz mevsimi bitti, ancak ülkemizde sonbahar ayları da tatil yapmak için ideal hava durumunun devam ettiği zamanlar. Bu zamanlara bir de Kurban Bayramı tatili denk gelince; tatil yapamayanlar, tatile doyamayanlar ve kış öncesi biraz daha deniz, kum ve güneş depolamak isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat oluşuyor.

Kurban Bayramı’nın 10 güne çıkarılması halinde yurtiçi ve yurtdışında büyük hareketlilik yaşanacağını tahmin ettiğini belirten Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB)Başkanı Başaran Ulusoy, “Bu dönemde tatile çıkan insan sayısı 600 bini bulur. Bunun yaklaşık 400 bini yurtiçinde, 200 bini ise yurtdışındaki programlara katılır. Böylece Türkiye’de yıllık tatile çıkan sayısı 10 milyona ulaşır” diye konuştu. Siz de sıradaki tatil fırsatını Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında 11.686.907 turistin tercihi olan ülkemizde kullanabilir, yapacağınız rezervasyonlarda Bavul.com ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

Türkiye’nin lider teknoloji ve iletişim şirketi Turkcell’in sağladığı teknoloji altyapısı ile güçlendirilen Bavul.com uçak ve otobüs biletlerinin ardından artık otel rezervasyonları ile de müşterilerinin hem hayatını kolaylaştırıyor hem de seyahat planlamayı keyfe dönüştürüyor.

Bavul.com kullanıcıları artık dünyanın dört bir yanında 2 yıldızdan 5 yıldıza kadar 100 binden fazla otele erişilebiliyor Üstelik tüm oteller Turkcell’lilere özel avantajlı fiyatlarla sunuluyor. Sunduğu yeniliği bir de kampanya ile taçlandıran Bavul.com, yurt içi veya yurt dışı otel rezervasyonu yapan herkese Eylül ayı boyunca uçak bileti hediye ediyor.

Kampanya detaylarını öğrenmek için tıklayınız >>

Peki, yeni bir tatil fırsatı daha yaklaşırken, bu tatil fırsatını nasıl değerlendireceğiz?

Seyahatinizi planlamak için doğru adresi buldunuz. Sıra geldi, nereye gideceğinize? Yaz mevsimi ülkemizi terk ederken sıcak havalara dair herkesin son umudu olan pastırma sıcaklarının bayram tatiline denk geliyor olması gözleri gene güney ve ege kıyılarına çeviriyor.

Bayram tatiliniz için Kemer’den Belek’e, Bodrum’dan Çeşme’ye Bavul.com üzerinden sizler için küçük bir araştırma yaptık. 32 TL’den başlayan fiyatlarla Antalya otellerinde güney kıyılarının keyfin çıkartabilir veya nereyi hayal ediyorsanız bol otel seçeneği ile Bavul.com’daki 100.000’den fazla otel arasından dilediğiniz yeri seçebilirsiniz. Paris’ten Miami’ye, İstanbul’dan Tokyo’ya kendiniz için en uygun oteli bulabilirsiniz. Ayrıca şimdiden Bavul.com’un Seyahat Asistanı’nı gitmek istediğiniz destinasyon için kurabilir ve istediğiniz fiyat aralığında satışa açılan uçak biletlerinden anında haberdar olabilirsiniz.

Kemer: 2 kişi, standart double odalarda 636 TL’ye yarım pansiyon konaklayabilirsiniz. Kemer’e gitmişken Toroslarda günübirlik cip safari turlarına katılmanızı tavsiye ederiz. Kemer otellerini incelemek için tıklayınız.

Belek: 2 kişi, standart double odalarda 915 TL’ye herşey dahil konaklayabilirsiniz. Ufak bir tatil beldesi olmasına rağmen Belek adını duyurmuş bir tatil beldesidir. Türkiye’nin en büyük golf alanları Belek’te bulunurken özellikle Avrupalı Golf grupları yoğun ilgi göstermektedir. Belek otellerini incelemek için tıklayınız.

Çeşme: 2 kişi, standart double odalarda 434 TL’ye herşey dahil konaklayabilirsiniz. Rüzgar sörfü yamak istiyorum diyorsanız adresiniz Çeşme Alaçatı olsun. Alaçatı koyunun bir buçuk metreyi geçmeyen derinliği, aynı zamanda yeni başlayan sörfçüler içinde iyi bir eğitim sahasıdır. Çeşme Kapılıcaları, Çeşme Pırlanta Plajı, Çeşme Müzesi, Alaçatı Antika Pazarı, Çeşme Boyalık Koyu ve daha fazlası ile tüm ziyaretçilerine hitap edecek tatil konseptleri sağlıyor. Çeşme otellerini incelemek için tıklayınız.

Bodrum: 2 kişi, standart double odalarda 514 TL’ye oda+kahvaltı konaklayabilirsiniz. Bodrum’da günübirlik tene turlarına katılabilir, dalışa meraklıysanız acemi-profesyonel her seviyeye uygun dalış turlarına katılabilirsiniz, tarihe meraklıysanız Bodrum Kalesi, Sualtı Arkeoloji Müzesi, Mozoleum, Antik Tiyatroyu gezebilirsiniz. Bodrum otellerini incelemek için tıklayınız.

Fethiye: 2 kişi, standart double odalarda 286 TL’ye yarım pansiyon konaklayabilirsiniz. Fethiye’de görmeniz gereken en güzel doğal güzelliğin olduğu alan Kelebekler Vadisi’dir. Tembellik yapıp denizin keyfini çıkartmak isterseniz Kelebekler Vadisinden başlayıp kısa duraklamalarla Akvaryum Koyu, Deve Plajı ve Soğuk Sular Koyu’nu ziyaret edebilirsiniz. Fethiye’nin olmazsa olmaz aktivitesi yamaç paraşütü, Saklıkent turu, Dalyan’da çamur banyosu ve Likya yolunda yürüyüş tatilinize fazlasıyla renk katacaktır. Fethiye otellerini incelemek için tıklayınız.

Kuşadası: 2 kişi, standart double odalarda 210 TL’ye oda+kahvaltı konaklayabilirsiniz. Kuşadası’nda Adaland’da yunuslarla yüzüp, dev kaydıraklardan kayabilirsiniz. Ayrıca foto safari, motosiklet safari, at safari, kuş gözlemciliğiyle de keyifli zaman geçirmeniz mümkün. Kuşadası otellerini incelemek için tıklayınız.