Magazin Kit Harington bu itirafıyla herkesi şaşırttı

Kit Harington bu itirafıyla herkesi şaşırttı

Paylaş
Kit Harington bu itirafıyla herkesi şaşırttı

Game of Thrones dizisinde Jon Snow karakterine hayat veren Kit Harington, Oscar’ı hedeflemediğini ve dizi bittikten sonra sessizliğe gömüleceğini söyledi.

Game of Thrones (That Oyunları) dizisinde canlandırdığı Jon Snow karakteriyle ünlenen Kit Harington, dizi setinde tanıştığı Rose Leslie ile aynı eve taşındı.

Esquire dergisinin Haziran/Temmuz 2017 sayısına poz veren 30 yaşındaki İngiliz oyuncu, Leslie ile birlikteliği hakkında “Çok çok mutluyum” dedi.



Oscar’ı kazanmayı amaçlamadığını söyleyen Harington, HBO’nun dünya çapında milyonlarca seyircisi olan Game of Thrones dizisi 2018’de bittikten sonra bir süre sessiz kalmayı ve hiçbir şey yapmamayı planlıyor.

Dizinin üçüncü sezonunda Ygritte rolünü canlandırmaya başlayan Rose Leslie ile sette tanıştıktan sonra mutlu bir birliktelik yaşadığını söyleyen ünlü aktör, “İlişki benim olduğu kadar onun da ilişkisi, dolayısıyla ikimiz hakkında konuşamam” dedi.

İLK SEVİŞMEYDİ


Dizide de iki sevgiliyi oynayan ve Leslie ile birlikte sevişme sahnesinde rol alan Harington, bu sahnenin her ikisi için de ilk sevişme sahnesi olduğunu söyledi.



İlk kez 2011 yılında Jon Snow karakterini canlandırmaya başlayan Kit Harington, o tarihten bu yana geniş bir hayran kitlesi edindi.

2018’de sekizinci sezon bölümleriyle sona erecek olan dizinin merakla beklenen yedinci sezonu 16 Temmuz’da başlayacak.

Haberin Devamı