Gündem Kız kardeşini öldüren Erhan Timuroğlu'ndan skandal savunma

Kız kardeşini öldüren Erhan Timuroğlu'ndan skandal savunma

Paylaş
Kız kardeşini öldüren Erhan Timuroğlu'ndan skandal savunma

Ortağı ile sevgili oldu diye kız kardeşi Ceylan’ı öldüren Erhan Timuroğlu’nun avukatı dün mahkemede şu skandal savunmaya imza attı: Ceylan, alttan almayıp arsızca üste çıkmaya çalıştı. Kendini bilerek öldürtmek suretiyle intihar etti

TAHRİK İNDİRİMİ İSTEDİ


Danıştay saldırısı ve Cumhuriyet gazetesine el bombası atılmasının sanıkları arasında olan Erhan Timuroğlu, ortağıyla sevgili olduğu gerekçesiyle 2017’de kardeşi Ceylan’ı (24) annesi ve babasının gözü önünde öldürmüştü. 260 gün sonra yakalanan ağabeyin dün karar duruşması vardı. Avukatı Ayhan Gürdoğan, müvekkiline şu gerekçe ile haksız tahrik indirimi istedi: “Ceylan, adamın üçüncü karısı olacaktı.”


AİLE CEZAYI ÇOK BULDU


Avukat Gürdoğan şöyle devam etti: “Erhan, kardeşini gerekirse dövmek için gitti. Ceylan, alttan almak yerine arsızca ve umarsızca üste çıkmaya çalıştı, en ağır hakaretlerde bulundu. Ceylan, ağabeyine kendini bilerek öldürtmek suretiyle intihar etti.” Mahkeme Erhan Timuroğlu’na ağırlaştırılmış müebbet verdi. Kızlarını kaybeden Timuroğlu ailesi ise cezanın çok olduğundan yakındı.


Son dakika... Bankacı kız kardeşini öldüren Erhan Timuroğlu'na ağırlaştırılmış müebbet


Kız kardeşini öldüren Erhan Timuroğlu'nun yargılanmasına başlandı