Gündem Kız kardeşiyle ilişki kuran kişiyi öldürdü

Kız kardeşiyle ilişki kuran kişiyi öldürdü

Paylaş
Kız kardeşiyle ilişki kuran kişiyi öldürdü

Kız kardeşiyle ilişki kuran kişiyi öldürüp, cinsel organını kesti

Sivas'ta bilardo salonu işleten 34 yaşındaki Necmettin Özdemir'i öldürdükten ve cinsel organını kestikten sonra kaçtığı öne sürülen 19 yaşındaki Ömer Aydın, Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.

Haberin Devamı

Atatürk Caddesi'nde bir alışveriş merkezinde bilardo salonu işleten evli ve 2 çocuklu Necmettin Özdemir bir süre önce Gülsüm Aydın ile ilişki kurdu. İlişkinin ortaya çıkmasından sonra Necmettin Özdemir, Gülsüm Aydın'ı terk etti. Olaydan 4 ay sonra Gülsüm Aydın, evinde iple kendini asarak yaşamına son verdi. Ablasının ölümünden Özdemir'i sorumlu tutan 19 yaşındaki Ömer Aydın, onunla konuşmak için dün işyerine gitti. Ömer Aydın iddiaya göre dükkan dışına çağırdığı Necmettin Özdemir'in boğazını ve cinsel organını keserek öldürdükten sonra kaçtı.

Şüpheliyi yakalamak için Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kapsamlı soruşturma başlattı. İş merkezindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, burada eşgali belirlenen şüphelinin gidebileceği yerlere operasyon düzenledi. Ömer Aydın'ın Huzur Mahallesi civarında olduğunu tespit eden ekipler hemen harekete geçti. Ekipler, mahallede ‘dur' ihtarına uymayarak yaya olarak kaçan Ömer Aydın'ı havaya ateş açarak yakaladı. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen ve sorgusunda suçunu itiraf eden Ömer Aydın, ifadesi şöyle dedi:

Haberin Devamı

“Kız kardeşim ile ilişkisi varmış. Kız kardeşimi terk edince kardeşim onun yüzünden canına kıydı. Ben de bu olaydan sonra ona kin besliyordum. Dün işyerine giderek konuşmak için dışarı çağırdım. Dışarı çıktığımızda önce kafa attım. Yere düşünce de üzerimde getirdiğim ekmek bıçağı ile boynunu kestim. Sonra elimdeki bıçağı vücudunun çeşitli yerlerine sapladım. Son olarakta cinsel organını kesip ağzının içine koyarak kaçtım.”
Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu tamamlanan Aydın çelik yelek giydirilerek Numune Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi.

Cinayet sonrası Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak otopsi yapılan Necmettin Özdemir’in göğsünde 15, boğazında 2, omuzunda 2, karın bölgesinde 3 ve kalçasında 1 bıçak darbesine rastlandığı açıklandı.

Halife YALÇINKAYA/SİVAS, (DHA)