Antalya Kızılarık'ta yollar yenileniyor

Kızılarık'ta yollar yenileniyor

Paylaş
Kızılarık'ta yollar yenileniyor

Kızılarık'ta yollar yenileniyor

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi, yol ve kaldırımlarını yenilediği Kızılarık Mahallesi'nde asfalt çalışmalarına başladı.

Muratpaşa Belediyesi, Kızılarık Mahallesi'nde cadde ve sokak yenileme çalışmalarına başladı. Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kızılarık Mahallesi'nde deforme olan asfaltı kazıyarak yenileme çalışması yapıyor. Kazıma ve temizlik işlemlerinin ardından, yollar; sıcak asfaltla kaplanıyor. Kızılarık Mahallesi'nde şu ana kadar 14 bin 72 ton malzeme kullanarak 6867 metre yolda asfaltlama çalışması yapıldı. Kızılarık Mahallesi'nde ayrıca 9955 metrekarelik kaldırım düzenleme çalışması da gerçekleştirildi.

Altyapı çalışması tamamlanan tüm mahallelerin yollarının, program dahilinde yenileneceğini belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; “Komşularımızın hayatını olumlu yönde etkileyecek, kolaylaştıracak uygulamalarımız sürüyor. Çeşitli nedenlerle bozulan yolları, yeniliyoruz. Ekiplerimiz, Kızılarık Mahallemiz'de çalışıyor. Buradaki çalışmalar en kısa sürede bitirilecek" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı