İzmir Kızılay'dan müzisyenlerden sonra sporculara destek

Kızılay'dan müzisyenlerden sonra sporculara destek

Paylaş
Kızılay'dan müzisyenlerden sonra sporculara destek

Kızılay'dan müzisyenlerden sonra sporculara destek

TÜRK Kızılay İzmir Şubesi, pandemiden olumsuz etkilenen Karabağlar ilçesindeki amatör spor kulüpleri sporcularına alışveriş kartı yardımında bulundu.
Türk Kızılay İzmir Şubesi, yaptığı sosyal sorumluluk projeleri yani sıra yardım faaliyetlerine de hız kesmeden devam ediyor. Son olarak İzmir'de pandemi koşullarından etkilenen müzisyenlere gıda desteğinde bulunan Kızılay, bu kez de Karabağlar'da bulunan 25 amatör spor kulüpleri sporcularına destek oldu. Türk Kızılay İzmir Şubesi Başkanı Kerem Baykalmış, "Pandemi sürecinde belki de en çok etkilenenler, amatör sporcularımız oldu. 1 seneden fazladır pandemi koşullarından dolayı sahaya çıkamadıkları için sıkıntı yaşıyorlar. Bizler de böyle bir program organize ederek, Karabağlar ilçemize ait 26 amatör spor kulübünün sporcularına alışveriş kartı yardımında bulunduk. Bizleri yalnız bırakmayan Karabağlar Kaymakamımız Cemil Özgür Öneği, Karabağlar Amatör Futbol Kulüpleri Birliği Başkanı Dilaver Mutlu'ya teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.
Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği ise, "Kızılayımız gerek ülkemizde gerek tüm dünyada insanı yardım faaliyetlerine yapmış olduğu yardımlarla tüm dünyada iyilik adına öncü olmuş bir kurumumuzdur. Kızılay'ın İzmir'deki çalışmalarını hepimiz yakından takip ediyoruz. Böyle bir anlamlı hayır işinde, amatör sporcularımıza destek veren Kızılay Başkanımız Kerem Baykalmış'a ve tüm Kızılay ailesine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. Karabağlar Amatör Futbol Kulüpleri Birliği Başkanı Dilaver Mutlu, "Ülkemizde meydana gelen koronavirüs salgını dolayısıyla maalesef en çok etkilenen kesim amatör sporcularımız oldu. Bizler de Kızılayın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Sporcularımızın geçmiş olduğu bu zorlu süreçte, Kızılay İzmir Şubesi bizleri yalnız bırakmadı. Tüm Kızılay ailesine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Kadir ÖZEN / İZMİR, DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı