Magazin Kızım 16. yeni bölüm fragmanı... Demir darma duman...

Kızım 16. yeni bölüm fragmanı... Demir darma duman...

Paylaş
Kızım 16. yeni bölüm fragmanı... Demir darma duman...

Kızım dizisinin 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Öykü'nün kararı ilk önce Demir'i mutlu etse de daha sonra darma duman oluyor. Asu ise annelik görevine henüz hazır değil...

Cuma günleri yayınlanan Kızım dizisinin 16. bölümü yayınlandı. Uzun bir aranın ardından yayınlana yeni bölüm frahgmanında Demir Öykü'nün gidişinin ardından havalara uçuyor. Uğur şaşkınlık içerisinde Demir'i izlerken öYkü'nün acısı daha sonra çıkıyor ve Demir kızını çok özlediğini söyleyip darma duman oluyor.

Haberin Devamı

Öykü ile Asu ise birbirlerine adapte olmaya çalışıyor. Asu'nun sorumsuzlukları Öykü'yü mağdur ederken anne-kız duygusal anlar yaşıyor.

KIZIM DİZİSİ KONUSU

Öykü sekiz yaşında, yaşıtlarından farklı olarak algısı çok açık olan, empati duygusu gelişkin ve çok akıllı bir kızdır. Doğduğundan beri birlikte yaşadığı teyzesi onu terk edince, daha önce hiç görmediği babası Demir'i bulmak zorunda kalır. Hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcı olan Demir, Öykü'nün onu bulmaya geldiği gün tutuklanır. Demir, kızına bakması şartıyla mahkeme tarafından salınır ancak o gün tanıştığı Öykü'yle yaşamayı istememektedir.

Demir ve ortağı Uğur bir yandan Öykü'den kurtulmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir vurgun yapma planı içindedirler. Bu büyük vurgunun hedefinde olan Candan ise sakin görünen hayatında geçmişin büyük acılarını gizlemektedir. Tüm bu tesadüflerle hayatın bir araya getireceği insanların hiçbirinin bilmediği ise Öykü'nün büyük bir sırrı sakladığıdır.

Haberin Devamı