Magazin Kızım 2. son bölüm izle! Kızım 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Kızım 2. son bölüm izle! Kızım 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Paylaş
Kızım 2. son bölüm izle! Kızım 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Kızım 2. bölüm dün akşam yeni yayın gününde seyircisiyle buluştu. Kızım son bölümde Öykü'nün peşinden koşan Demir, tam araba çarpacağı an kızı için kendini feda ederek ölümle burun buruna geldi. İkilinin durumu yeni bölüm fragmanının yayınlanmasıyla belli oldu.

TV8'in yeni dizisi Kızım 2. bölümüyle cuma günü ekrana geldi. Kızım son bölümde Öykü'nün babası Demir'i ele verip vermeyeceği açıklığa kavuşurken Demir kira borcu yüzünden Öykü ile dışarıya kondu. Baba-kız geceyi sokakta geçirmek zorunda kalırken imdada Candan yetişti. Dizinin son sahnesinde Demir ile Cemal'in yolları ilk kez kesişti. Kaçan Öykü'yü yakalamak için peşinden koşan Demir, kızına araba çarpmaması için kendini feda etti.

Haberin Devamı

KIZIM SON BÖLÜM İZLE

Babası Demir ve ortağı Uğur’u Candan’ı dolandırmak üzerelerken yakalayan Öykü onları ele verip vermemek konusunda kararsız kalır.

Öte yandan Demir, Öykü gerçekleri Candan’a söylese de söylemese de başladığı işi bitirmeye kararlıdır.

Candan ise geçmişteki korkunç hatasını Öykü’ye sahip çıkarak temize çekmek ister, Öykü ve Candan gittikçe daha çok yakınlaşırlar.

Hapisten yeni çıkan Cemal geçmişin hesabını sormak için Demir’in karşısına çıkar. Bir yandan da Jilet Demir’i sıkıştırmakta ve parasını istemektedir.

İyice köşeye sıkışan Demir bir karar verir; tabloları çalacak ve kendisine ayak bağı olan Öykü’yü de yurda gönderecektir.

Her şey hızla değişirken Demir’in planları işleyecek ve işler düşündüğü gibi gidecek midir?

Haberin Devamı

3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kızım son bölümün ardından 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Kızım yeni bölümde araba çarpması sonrası hastaneye kaldırılan Demir ve Öykü, sağlığına kavuşurken Demir olan bitenlere daha fazla dayanamayıp kaçmayı planlıyor. İzini kaybettirmeyi düşünen Demir'i Öykü son anda yakalıyor. Demir yalan söylemek zorunda kalırken Öykü ise her şeyin farkında... Peki, Demir kızını terk edecek mi?