Magazin Kızım 5. bölüm fragmanı yayınlandı! Öykü'nün hastalığı nüksediyor

Kızım 5. bölüm fragmanı yayınlandı! Öykü'nün hastalığı nüksediyor

Paylaş
Kızım 5. bölüm fragmanı yayınlandı! Öykü'nün hastalığı nüksediyor

Kızım 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Kızım yeni bölümde Çocuk Esirgeme Kurumu'nun kapısından dönen Öykü, yepyeni bir güne uyanıyor. Baba-kız Candan'ın evinde okula hazırlanırken Öykü'nün hastalığı nüksediyor!

Kızım 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Kızım son bölümde Öykü, Çocuk Esirgeme Kurumu'na tam götürülecekken Demir bir anda çıkageldi ve 'kızını' kurtardı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise ikili yepyeni bir sabaha uyanırken birlikte okula hazırlandığı kısımlar tebessüm ettirdi. Fakat, artık Demir, Öykü'nün ağzından tüm gerçekleri duymak istiyor. Öykü'nün ne söyleyeceği merak konusu olurken hastalığı yavaş yavaş ilerlemeye başlıyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Demir, Uğur'un başına açtığı büyük beladan kurtulmak için büyük riskler alacağı bir tercih yapar. Seçtiği yolun, Öykü ile olan ilişkisini nasıl etkileyeceğini ve vicdanını ne kadar rahatsız edeceğini düşünecek kadar vakti olmamıştır.

Cemal intikam planına Öykü'yü dahil etmekte gecikmemiş ve Öykü'nün karşısına çıkmıştır. Öykü ve Cemal karşılaşması beklenmedik sonuçlar doğuracakken, Demir bu hamleden haberdar olacak mıdır?

Demir, Öykü'nün teyzesine ulaşmak için başını derde sokacak seçimler yapar ve gizemli teyzenin karşına çıkar.

Tüm bunlar olurken, Demir'in yaptığı hatalar Öykü'yü sonsuza kadar kaybetmesine yol açacak sonuçları karşısına çıkarmıştır ve Demir hazırlıksızdır.

Haberin Devamı