Magazin Kızım 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Asu, Öykü'yü alacak mı?

Kızım 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Asu, Öykü'yü alacak mı?

Paylaş
Kızım 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Asu, Öykü'yü alacak mı?

Kızım 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kızım yeni bölümde Demir, Öykü'nün etkinliğine gidiyor. Burada 'kızının' kavga ettiği veliyle karşılaşıyor. İki veli birbirine girerken etkinliği terk ediyor. Cemal, Demir'in Öykü'ye iyice bağlanmasından rahatsız oluyor ve Öykü'yü almasını istiyor.

Kızım 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Kızım yeni bölümde Demir ile Öykü iyice "baba-kız"a dönüşüyor. Öykü'nün etkinliğine katılan Demir, burada 'kızına' yapılan haksızlığa daha fazla dayanamıyor ve olay çıkarıyor. İkilinin yol boyunca yaptığı diyalog ise birbirlerine bağlandıklarının kanıtı gibi... Fakat bu olaylar Cemal'in bir hayli sinirini bozuyor ve Asu'ya Öykü'yü almasını söylüyor.

Haberin Devamı

Cuma günleri ilgiyle izlenen Kızım dizisinin 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Kızım yeni bölümde Candan, Öykü'yü de alıp hastaneye gidiyor. Öykü bir yolunu bulup Doktor Murat'la Candan'ın konuşmalarını dinliyor. Daha sonra Doktor Murat'la tek başına görüşen Öykü, durumundan babasına bahsesilmemesini rica ediyor. Fakat, doktor Demir'i arıyor. İkilinin ne konuşacağı ise merak konusu...

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Demir Öykü'nün sakladığı gerçeği öğrenebilmek için ısrar eder. Babasına güvenmeye başlayan Öykü sırrını sonunda söyleyebilecek midir?

Demir, Candan'a yaşadıkları yer konusunda dürüst davranmaya karar verir ancak, Candan ve Uğur'un pansiyonda karşılaşma ihtimalini hiç hesaba katmamıştır.

Öykü' nün Demir'den sakladığı sırrı öğrenen sürpriz kişi, Öykü'nün zorlu anlar yaşamasına neden olur. Öykü için büyük sırrının yükü biraz daha ağırlaşır.

Haberin Devamı