Magazin Kızım 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Demir'i kahreden günlük

Kızım 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Demir'i kahreden günlük

Paylaş
Kızım 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Demir'i kahreden günlük

Kızım 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Kızım yeni bölümde Öykü'nün günlüğüne yazdığı notları gören Demir gözyaşlarına boğuluyor. Demir iş arayışına girerken Candan'ın tanıştırdığı isim şoke ediyor

Kızım 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kızım yeni bölümde Öykü, ilaçların çok pahalı olduğunu daha sulu boya bile alamadıklarını yazıyor. Günlüğü ele geçiren Demir, yazılanları okuyunca kahroluyor ve gözyaşlarına boğuluyor. Çocuğu için bir şeyler yapmak isteyen Demir, iş arayışına girerken yolu Candan sayesinde Cemal ile kesişiyor. Bu karşılaşma Demir'i dumur ediyor.

Haberin Devamı

KIZIM 9. BÖLÜM İLK FRAGMANI

9. bölüm ilk fragmanda baba-kız eğlenceli anlar geçiriyor. Öykü'nün oyunları neşe katarken yaşatırken küçük kızın, bota takılıp yere düşmesi tüm ambiyansı bozuyor. Kızının hastalığını öğrenen Demir, en ufak şeyde korkuya kapılıyor ve kendine telkinlerde bulunuyor.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hastalığını öğrenirse Demir'in kendisini terk edeceğinden korkan Öykü, doktorla son bir görüşme yaparak bu sırrı saklı tutmasını ister.

Babasının hastalığını öğrenmesinden ve kendisini terk etmesinden çok korkan Öykü, çareyi kaçmakta bulur. Okuluna Öykü'yü almaya giden Demir onu bulamayınca çılgına döner.