Magazin Kızım dizisi bu akşam var mı? Neden yok?

Kızım dizisi bu akşam var mı? Neden yok?

Paylaş
Kızım dizisi bu akşam var mı? Neden yok?

Cuma akşamları ekrana gelen Kızım dizisi 2 haftadır yayınlanmıyor. Diziyi yakından takip edenler yeni bölümleri iple beklerken bu akşam dizinin yayınlanıp yayınlanmayacağını araştırıyor.

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Beren Gökyıldız ve Selin Şekerci'nin yer aldığı Kızım dizisinin yeni bölümleri 2 haftadır ekranda yer almıyor. Cuma günleri yayınlanan dizinin 16. bölümün ne zaman yayınlanacağı merakla araştırılırken "Kızım dizisi bu akşam var mı?" sorusu bugün gündem olmuş durumda...

Haberin Devamı

FRAGMAN YAYINLANDI

Kızım dizisinin 16. bölümü yayınlandı. Uzun bir aranın ardından yayınlana yeni bölüm frahgmanında Demir Öykü'nün gidişinin ardından havalara uçuyor. Uğur şaşkınlık içerisinde Demir'i izlerken öYkü'nün acısı daha sonra çıkıyor ve Demir kızını çok özlediğini söyleyip darma duman oluyor.

Öykü ile Asu ise birbirlerine adapte olmaya çalışıyor. Asu'nun sorumsuzlukları Öykü'yü mağdur ederken anne-kız duygusal anlar yaşıyor.

KIZIM DİZİSİ BU AKŞAM VAR MI?

TRT dışındaki kanallar, reklam sıkıntısı nedeniyle ortak bir karar alarak ocak ayının ilk üç haftası dizi yayınlamama kararı aldı. Bu süreç ele alındığında Kızım dizisinin yeni bölümünün 25 Ocak Cuma günü yayınlanması bekleniyor.