Magazin Kızım dizisi bugün yayınlanacak mı? Neden yok?

Kızım dizisi bugün yayınlanacak mı? Neden yok?

Paylaş
Kızım dizisi bugün yayınlanacak mı? Neden yok?

Cuma günleri ekrana gelen Kızım dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak. Diziyi ilgiyle izleyen seyirciler, şimdi "Kızım dizisi neden yayınlanmıyor?" sorusuna cevap arıyor. İşte detaylar...

Kızım dizisi geçen hafta ekrana gelmedi, dizinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Fakat Kızım bu hafta da ekranda olmayacak. Bu akşam onun yerine "Osman Pazarlama" adlı yerli film yer alacak. Şimdi diziyi soluksuz takip edenler ""Kızım dizisi neden yayınlanmıyor?" sorusunu yöneltiyor.

Haberin Devamı

KIZIM DİZİSİ NEDEN YOK?

TRT dışındaki kanallar, reklam sıkıntısı nedeniyle ortak bir karar alarak ocak ayının ilk üç haftası dizi yayınlamama kararı aldı. Bu süreç ele alındığında Kızım dizisinin yeni bölümünün 25 Ocak Cuma günü yayınlanması bekleniyor.

KIZIM DİZİSİ KONUSU

Öykü sekiz yaşında, yaşıtlarından farklı olarak algısı çok açık olan, empati duygusu gelişkin ve çok akıllı bir kızdır. Doğduğundan beri birlikte yaşadığı teyzesi onu terk edince, daha önce hiç görmediği babası Demir'i bulmak zorunda kalır. Hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcı olan Demir, Öykü'nün onu bulmaya geldiği gün tutuklanır. Demir, kızına bakması şartıyla mahkeme tarafından salınır ancak o gün tanıştığı Öykü'yle yaşamayı istememektedir.

Haberin Devamı

Demir ve ortağı Uğur bir yandan Öykü'den kurtulmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir vurgun yapma planı içindedirler. Bu büyük vurgunun hedefinde olan Candan ise sakin görünen hayatında geçmişin büyük acılarını gizlemektedir. Tüm bu tesadüflerle hayatın bir araya getireceği insanların hiçbirinin bilmediği ise Öykü'nün büyük bir sırrı sakladığıdır.