Türkiye (Son Dakika) Kızımı Bergen gibi yapmak istedi

Kızımı Bergen gibi yapmak istedi

Paylaş
Kızımı Bergen gibi yapmak istedi

İzmir'de masaj salonunda çalışan ve kendisinden ayrılmak isteyen eşi Şeyda'nın (27) yüzüne yatakta uyurken su döküp yaraladığı iddia edilen 40 yaşındaki Mustafa G. tutuklandı. Şeyda G.'nin annesi Mürüvvet Kaplan, 'Kızımı Bergen gibi yapmak istedi, kızımın can güvenliği sağlanmalı' diye konuştu

İzmir’de masaj salonunda çalışan ve kendisinden ayrılmak isteyen eşi Şeyda’nın (27) yüzüne yatakta uyurken su döküp yaraladığı iddia edilen 40 yaşındaki Mustafa G. tutuklandı. Şeyda G.’nin annesi Mürüvvet Kaplan, kızının daha önce de damadından şiddet gördüğünü, torunlarına da işkence yaptığını, sonuna kadar bu işin peşini bırakmayacağını söyledi.

Olay, Karabağlar İlçesinde geçen pazar günü gece yarısı meydana geldi. Şeyda G., ilk evliliğini 17 yaşındayken yaptı. Genç kadın, G.B., ile imam nikahıyla evlendi. Bu evliliğinden iki çocuk sahibi olan Gökçe, iddiaya göre eşinin kendisine şiddet uygulayıp, annesi Mürüvvet Kaplan’ı bıçakladığı için boşandı.

Bir süre annesinin yanında kalan Gökçe, mağazada çalışan Mustafa G., ile 6 yıl önce tanışıp evlendi. Mustafa G., iddiaya göre eşine ve iki çocuğuna şiddet uygulamaya başladı. Şeyda G., eşini savcılığa gidip şikayet etti, boşanma davası açtı.

Mahkeme, kocaya üç ay eve yaklaşmama cezası verdi. Ceza alan koca eşini ikna edip, boşanma dilekçesini geri aldırdı. Eşinin de rızasıyla bir masaj salonunda çalışan Şeyda G., iddiaya göre olay günü eve geç geldi. Eşinin eve geç gelmesi üzerine çılgına dönen Mustafa G., kavga setti. Mustafa G., gece yatağında uyuyan Şeyda G.’nin üzerine kova içerisinde kaynattığı suyu boşalttı ardından boğmaya kalkıştı.

Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan ve üçüncü derece yanık tespit edilen Şeyda G.’nın tedavisi sürerken şikayet üzerine eşi Mustafa G., tutuklandı.

Şeyda G.’nin annesi Mürüvvet Kaplan, damdı Mustafa G.’yi suçlarken, "Damadının kızına ve torunlarına sürekli şiddet uyguladığını, son olarak ta öldürmeye çalıştığını söyledi. Kaplan, "Kızımı Bergen gibi yapmak istedi. Kendisi çalışmıyor, kızımı masaj salonunda zorla çalıştırıyordu. Evde hem kız torunuma hem de erkek olana sürekli işkence yapıyordu. Bunu yapan insan olamaz. Kızımın can güvenliği sağlansın" diye konuştu.

DHA

Haberin Devamı