Türkiye (Son Dakika) Kızını ameliyat ettiremeyen baba ölmek istedi

Kızını ameliyat ettiremeyen baba ölmek istedi

Paylaş
Kızını ameliyat ettiremeyen baba ölmek istedi

Kırıkkale'de kızının kalbi delik olduğunu söyleyen Ersin Türe (25) 11 kattan atlayarak ölmek istedi. Polis tarafından ikna edilen Türe "Karım evden kaçtı. Kızımın kalbi delik ne yapacağımı şaşırdım. Polisler ikna ettiler onun üzerine vazgeçtim" dedi

Olay, Kırıkkale Ağabey Pehlivanlı Bulvarı üzerinde bulunan 11 katlı Sibel Apartmanı’nda meydana geldi. Apartmanın çatısına çıkan 25 yaşındaki Ersin Türe kendini aşağıya atmak istedi.

Mahalle sakinlerinin polise haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Polis olay yerinde genişlik güvenlik tedbirleri alırken kalabalık bir vatandaş grubu da gencin çatıdan atlamaması için dua ettiler. Yaklaşık bir saat apartmanın çatısında yaptığı hareketlerle vatandaşları heyecanlandıran ve askerden çürük raporu alan işsiz olan Ersin Türe, polis ekipleri ikna edildi.

Çatıya çıkan Ersin Türe’nin yengesi Kiraz Ulus ise, kayınbiraderinin çatının en üst katında intihar girişiminde bulunması üzerine "Doktorlar çok para istiyorlar. 1.5 yaşındaki kızının kalbi delik, ameliyat ettirmesi gerekiyor. İşsiz güçsüz birileri yardım edeceğiz dediler ama etmediler" dedi.

Polis ekipleri tarafından ikna edildikten sonra çatıdan inen Türe, "Çocuğum Elif’in kalbi delik, kalp kapağı değişecek. Doktorlar 18 milyar istediler. 8 milyar 750 bin lira açığım var. Bunalıma girerek intihar girişiminde bulundum ve onun için atlamak istedim. Askerden çürük aldım. Sara hastasıyım. Bana yardım elini uzatacak yok mu" diye konuştu. Ersin Türe, emniyet güçleri tarafından göz altına alınarak emniyet müdürlüğü asayiş şubesine götürüldü.

Erhan GÖĞEM, DHA

Haberin Devamı