Gündem Kızlar düelloda

Kızlar düelloda

Paylaş
Kızlar düelloda

İzmir'de 19 yaşındaki İlknur ile 18 yaşındaki Özge, erkek yüzünden kapıştı. İlknur, erkek arkadaşını elinden aldığını öne sürdüğü Özge'yi, Facebook'tan hesaplaşmaya çağırdı

PARKTA KOZLARINI PAYLAŞTILAR

İzmir’de oturan açık öğretim lisesi öğrencisi 19 yaşındaki İlknur ile 18 yaşındaki Özge bir erkek yüzünden sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta birbirlerine girdi.

İlknur, Özge’yi erkek arkadaşını elinden almakla suçladı. İki kız kozlarını paylaşmak amacıyla buluşmaya karar verdi. Buluşma yeri de Karşıyaka Bostanlı’daki Demokrasi Parkı olarak belirlendi.

KAÇMAYA ÇALIŞTI

İlknur dün sabah 10.30’da parka yalnız geldi. Özge ise yanında 17 yaşındaki arkadaşı Çiğdem’i de getirdi. Kızların tartışması bir süre sonra bıçaklı kavgaya dönüştü.

İlknur, çantasında taşıdığı bıçağı çekip Özge’nin sol bacağına sapladı. Sonra da kaçmaya başladı. Çiğdem, peşine düştüğü İlknur’u yakaladı ve sol bacağından bıçakladı.

KAVGA BİR TÜRLÜ BİTMEDİ

Kızlar yaralı olmalarına rağmen yüksek sesle erkek kavgası yapmaya devam etti. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi.

Kanlar içindeki İlknur ile Özge ayrı ayrı ambulanslarla hastaneye götürüldü. Çiğdem ise yaşı 18’den küçük olduğu için Çocuk Polisi tarafından gözaltına alındı.

Turaç TOP-Bahri KARATAŞ/DHA