Spor Kjaer Fenerbahçe'ye geri dönüyor

Kjaer Fenerbahçe'ye geri dönüyor

Paylaş
Kjaer Fenerbahçe'ye geri dönüyor

Sevilla sezona 7 stoperle başladı. Teknik direktör Lopetegui’nin gözden çıkarttığı ilk isim Kjaer oldu. Milli maç oynadığı için henüz İspanyol ekibinin kampına katılmayan Danimarkalı yıldız, takımıyla antrenman yapmadan Topuk’un yolunu tutabilir

Transferde ardı ardına bombaları patlatan Fenerbahçe’nin durmaya hiç niyeti yok. Kaleyi, orta sahayı ve hücum hattını takviye eden Sarı- Lacivertliler gözünü stopere çevirdi. Bir numaralı aday da eski yıldız Simon Kjaer...

Haberin Devamı

Sevilla, geçtiğimiz günlerde stopere peş peşe iki tavkiye yaptı. Bordeaux’dan Jules Kounde 25 milyon Euro’ya, Nantes’tan Diego Carlos ise 15 milyon Euro’ya transfer edildi. Ayrıca geçtiğimiz sezon kiralanan Maximilian Wöber’in de bonservisi Ajax’tan 10.5 milyon Euro’ya alındı.

13 SAVUNMACI VAR

İspanyol basınında çıkan haberlere göre Sevilla’da 3 sol bek, 3 sağ bek ve 7 stoper olmak üzere şu anda 13 savunma oyuncusu bulunuyor! Teknik direktör Lopetegui’nin bu bölgedeki sayıyı azaltacağı ve gidecek ilk ismin Kjaer olacağı belirtildi. Sevilla’da yeni sezonun hazırlıkları başladı. Ancak tecrübeli yıldız, lig bittikten sonra milli takıma gittiği için şu anda tatilde.

1 YILLIĞINA KİRALIK

Simon Kjaer’in, Sevilla ile antrenmana bile çıkmadan Fenerbahçe’nin yolunu tutacağı kaydedildi. Sarı-Lacivertliler’in, 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki stoperi satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralayacağı belirtildi. 4’lü savunmayı tercih eden Lopetegui’nin, Kjaer’in yanı sıra Gnagnon ve Gomez ile de yolları ayrıması bekleniyor.

Haberin Devamı