Bilim - Teknoloji Klipsch’ten McLaren Formula 1 imzasını taşıyan özel kablosuz kulaklık
Paylaş
Klipsch’ten McLaren Formula 1 imzasını taşıyan özel kablosuz kulaklık

Klipsch, McLaren imzalı yeni kablosuz kulaklık modelini duyurdu. Şirket, McLaren Formula 1 takımı ile “T5 II Sport” kablosuz kulaklık modeline özel bir dokunuş gerçekleştirdi. Onur Binay/posta.com.tr

Klipsch aslında toplamda üç yeni kulaklık tanıttı, McLaren Edition dışında Klipsch T5 II True Wireless Sport ve Klipsch T5 II True Wireless kulakılıkları da ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Formula 1 yarış ekibi McLaren ile ortaklaşa hazırlanan özel kulaklık, F1 takımı imzasını taşıdığı karbon fiber görünümlü kaba sahip.

USB-C üzerinden şarj olabilen haznede McLaren‘in ikonik turuncu rengini kullanıyor. Söylenenlere göre bu kutu, Bluetooth bağlantı kararlılığı için ekstra dış antenlere sahip. Yeni kulaklık, Klipsch‘in T5 gerçek kablosuz kulaklığının ikinci nesli ve yüzde 25 oranınıda daha küçük boyuta sahip.

5mm dinamik sürücülerle gelen model, yüksek bir ses performansı da sunuyor. Kulaklık, AAC ile aptX kodeklerine destek veriyor ve hazne ile beraber 32 saate kadar pil ömrü sunabiliyor. Aktif kullanma süresi ise 8 saat .

Aktif gürültü engelleme desteği olmayan ancak pasif yalıtımı yüksek olan kablosuz kulaklık, burada özel bir moda da sahip. Bu mod açıldığı zaman dış ses içeriye veriliyor ve bu da sessiz ortamlarda güvenlik sağlıyor.

Haberin Devamı

IP67 sertifikasıyla suya ve toza karşı dayanıklı olan T5 II True Wireless Sport McLaren Edition, açıklandığı kadarıyla 249 dolardan yurt dışında ön siparişe açıldı.