Spor Klose'den Galatasaray'a kötü haber

Klose'den Galatasaray'a kötü haber

Paylaş
Klose'den Galatasaray'a kötü haber

Galatasaray'ın Elmander'den sonra transfer ederek golcü sorununa tamamen çozüm bulma isteği, yıldız futbolcunun eşine takıldı

Bayern Münih'ten ayrıldığını açıklayan Miroslav Klose’nin transferi için Almanya’ya giden Sportif Direktör Bülent Tulun ile Fatih Terim’in yardımcısı Ümit Davala, yıldız futbolcunun transferi konusunda ilk gün prensip anlaşmasına vardı.

Taraflar sözleşmenin süresi ve yıllık ücret konusunda kesin anlaşmaya vardılar. Ancak iş sonuçlanma aşamasına geldiğinde Klose’nin eşinin 7 yaşında olan ikiz çocuklarının bu sene ilköğrenime başlayacağını ve öğretim hayatlarına Almanya’da başlamaları gerektiği düşüncesiyle yıldız futbolcunun Türkiye’ye gelişine karşı çıktığı öğrenildi.

Bütün görüşmeler olumlu gitmesine karşın Klose’nin çocuklarının eğitimin aksamaması düşüncesi ile Galatasaray’ın teklifine bugün olumsuz yanıt verdiği bildirildi. Bu gelişme üzerine Bülent Tulun ve Ümit Davala’nın İstanbul’a döndükleri ve sarı kırmızılı kulübün Drogba’nın transferi için gelişmeleri bekleyeceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Kadir ÇETİNÇALI/İSTANBUL, (DHA)