Gündem Kobani eylemlerinde bir can daha

Kobani eylemlerinde bir can daha

Paylaş
Kobani eylemlerinde bir can daha

Sultanbeyli'de Kobani eylemleri sırasında başına taş isabet etmesi sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Serdar Aslan'ın (36) cenazesi, yakınları tarafından Adli Tıp Kurumundan alındı

Serdar Aslan’ın cenazesini almak için Adli Tıp Kurumu’na gelen amcası Sebahattin Aslan, kuaförlük yapan yeğeninin evinde öğle yemeğini yedikten sonra iş yerine gitmek üzereyken göstericilerin attığı taşın kafasına isabet etmesi sonucu ağır yaralandığını anlattı.

Haberin Devamı

Çok üzgün olduklarını ifade eden Aslan, yeğeninin olaylar sırasında oradan geçerken atılan bir taş darbesiyle yere yığıldığını belirterek, şöyle konuştu:

"Ondan sonra hastaneye kaldırdık. Hastanede 9 gün dayanabildi. Maalesef kaybettik yeğenimi. Göstericilerin attığı taşla yaralandı. Orada başka taş atan yok. Tedavisi 9 gün sürdü. Devamlı uyutuldu. Ailece perişan olduk. Kendisinin 11 yaşında bir oğlu, 4 yaşında kızı çocuğu var. Gencecik yaşta yaşamını yitirdi. Gerçekten çok yazık."

EVLİ VE İKİ ÇOCUK BABASI

Serdar Aslan’ın otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan alınan cenazesi, Sultanbeyli Abdurrahman Gazi Camisi’nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından defnedilmek üzere memleketi Trabzon’un Yomra ilçesine götürülecek.

Haberin Devamı

Aslan, Sultanbeyli’de 7 Ekim’deki izinsiz gösteri sırasında atılan taşın başına isabet etmesiyle ağır yaralanmıştı.

Sultanbeyli Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde 9 gündür tedavi gören Aslan, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetmiş, cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumuna getirilmişti.

AA