Magazin Koca Koca Yalanlar 12. bölüm fragmanı yayınlandı! Ahmet'in kalbine 'bıçak' saplandı!

Koca Koca Yalanlar 12. bölüm fragmanı yayınlandı! Ahmet'in kalbine 'bıçak' saplandı!

Paylaş
Koca Koca Yalanlar 12. bölüm fragmanı yayınlandı! Ahmet'in kalbine 'bıçak' saplandı!

Koca Koca Yalanlar 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Koca Koca Yalanlar yeni bölümde Müjgan Ahmet'i unutmak için hiç olmayacak bir işe kalkışıyor. Bu da Ahmet'i fena halde yaralıyor.

Salı günleri Kanal D'de yayınlanan Koca Koca Yalanlar'ın 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Koca Koca Yalanlar yeni bölümde Erdem, Müjgan'a Ahmet konusunda tavsiyelerde bulunuyor. Bu tavsiyeye uyan Müjgan Erdem'in elinden tutarak Ahmet'in karşısına geçiyor. Bu Ahmet'i o kadar yaralıyor ki , acılı adam "Kalbime bıçak saplandı" cümlesini sarf ediyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Sude'den ayrılmaya çalışan Ahmet, planlarını devreye sokar. Ahmet ve Müjgan yılların alışkanlığıyla evlilik yıl dönümlerinde, gittikleri deniz kenarında karşılaşırlar. Duygusal yakınlaşmaları, bir aracın çarpmasıyla hastanede son bulur. Müjgan’a dönmek isteyen Ahmet, Sude’den ayrılma plânları yapmaya başlar.

Şahin ve Osman ona önerilerde bulunurken Erdem, Ahmet’e Müjgan’ın kolay kolay onu affetmeyeceğini söyler. Ahmet, Sude’den ayrılmak için Alp’ten bile medet ummaktadır.