Spor Kocaeli’deki okullarda Kocaelispor marşı çalınacağı iddialarına yanıt

Kocaeli’deki okullarda Kocaelispor marşı çalınacağı iddialarına yanıt

Paylaş
Kocaeli’deki okullarda Kocaelispor marşı çalınacağı iddialarına yanıt

Kocaeli Valiliğinin, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm resmi kurumlarda ders zili olarak Kocaelispor marşının çalınmasını istediği iddia edildi. Konuyla ilgili konuşan Valilik yetkilileri, böyle bir talebin olduğunu ancak henüz resmiyet kazanan bir karar olmadığını dile getirdi.

Kocaeli’deki okullarda “Kocaelispor marşı çalınacak iddiasına Kocaeli Valiliği’nden yanıt geldi.

Sözcü'de yer alan habere göre, Kocaeli Valiliği’nin ilçelere yolladığı yazı nedeniyle okullarda ders zili olarak Kocaelispor’un “Sen Yeşilsin, Ben Siyah” marşı çalınacağı iddia edildi.

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz’un konuyla ilgili olarak İl Milli Eğitim Müdürü’ne yaptığı ziyarette böyle bir istekte bulunduğu ancak durumun henüz resmileşmiş bir şey olmadığı ifade edildi.

ORTADA ALINMIŞ BİR KARAR YOK


Konuyla ilgili olarak konuşan Kocaeli Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Birsel Kavcı, “Kocaelispor Başkanı’nın konuyla ilgili Milli Eğitim Müdürümüz’den böyle bir istekte bulunmuş. Ancak Milli Eğitim Müdürümüz de ‘Vali talimatı olmadan böyle bir şey yapamayız’ demiş. Vali beye konu henüz arz edilmemiş. Konu bir şekilde yerel basına sızınca olmuş, bitmiş gibi bir pozisyon ortaya çıktı. Vali beyle de mesajlaştım bilgisi yok, ortada alınmış bir karar yok” ifadelerini kullandı.

İşte o marş:





Haberin Devamı