Türkiye (Son Dakika) Kocaeli'de silahlı saldırı: 1 ölü, 4 yaralı

Kocaeli'de silahlı saldırı: 1 ölü, 4 yaralı

Paylaş
Kocaeli'de silahlı saldırı: 1 ölü, 4 yaralı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir otomobile silahla açılan ateş sonucu, aynı aileden 1 kişi öldü, biri çocuk 4 kişi yaralandı

Tavşantepe Mahallesi Tavşantepe Caddesi’nde bir otomobile düzenlenen silahlı saldırıda, araçtaki Mehmet Yener (65), oğlu Sunay Yener, kızı Ayşe ve damadı Metin Korkmaz ile 3 yaşındaki torunu İremsu Ayer yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınan Mehmet Yener, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan 3 yaşındaki Ayer ile Kocaeli Devlet Hastanesine sevk edilen Sunay Yener’in sağlık durumlarının ağır olduğu bildirildi.

Polis ekipleri, silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen Osman ve oğlu Sedat Ö’nün otomobille olay yerinden kaçtıkları bilgisine ulaşması üzerine bu kişilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Yaralılardan Sunay Yener’in, Osman Ö’nün eski damadı olduğu ve Yener’in kızından boşanmasından sonra iki aile arasında husumet yaşandığı öğrenildi.

Haberin Devamı