Spor Kocaelispor'a şok! Küme düşürülebilir!

Kocaelispor'a şok! Küme düşürülebilir!

Paylaş
Kocaelispor'a şok! Küme düşürülebilir!

FIFA, Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Kocaelispor'a, Sırbistan'ın Kızılyıldız Kulübü'ne olan 800 bin Euro'luk borcunu ödemesi için 13 Kasım'a kadar süre verdi. Kulüp bu parayı ödemezse amatör kümeye düşürülecek

FIFA Disiplin Kurulu, geçmişte forma giyen Sırp futbolcular için Kızılyıldız Kulübü'ne olan borcunu ödemeyen Kocaelispor'a 22 bin İsviçre Frankı para cezası verdi. Yeşil siyahlı kulüp, 13 Kasım tarihine kadar 800 bin Euro (2 milyon 720 bin TL) tutarındaki borcunu ödemediği taktirde 6 puanı silinecek.

Kulüp yönetimi, kendilerine bildirilen tarihte bu parayı yatırmazsa ikinci bir tarih verilecek. Bu tarihte de borç ödenmezse küme düşürülecek.

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz tarafından açıklanan bu gelişme yeşil siyahlı camiayı ayağa kaldırdı. Sosyal medya üzerinden örgütlenen taraftarlar 'Kocaelispor Yok Oluyor' başlıklı 'Hashtag' açarak, kentin ileri gelenlerinin kulübe sahip çıkmasını istedi.

SEMBOLİK BİLET ORGANİZASYONU

Sosyal medya üzerinden organize olan Kocaelispor taraftarları borcun 1 ay içerisinde ödenmesi için seferberlik ilan etti. Yeşil siyahlı takımın taraftarları 50 TL'den satışa çıkarılacak sembolik biletlerle bu borcun ödenmesini sağlayacak.

Haberin Devamı