Yüreğir Kocaispir: Artık hizmet zamanı

Kocaispir: Artık hizmet zamanı

Paylaş
Kocaispir: Artık hizmet zamanı

Kocaispir: Artık hizmet zamanı

ADANA,(DHA)- YÜREĞİR Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, yapılan tüm çalışmaların yakın takipçisi olacağını belirterek, "Artık hizmet zamanı'' dedi
Millet Bahçesi ile gençlik ve emekli kıraathanelerini ziyaret eden Başkan Kocaeispir, eksikliklerin bir an önce giderilmesini ve gelen vatandaşlara ikramların düzenli bir şekilde yapılması talimatını verdi. Kocaispir, "Bizler vatandaşlarımızın memnuniyeti ve huzuru için çalışacağız. Yapılan hizmetlerin üzerine yenilerini ekleyerek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 'AK Belediyecilik' örneklerinin en güzellerini sunmaya devam edeceğiz'' dedi.

FİDAN DİKTİ
Millet Bahçesi'nde fidan diken Başkan Kocaispir, kendisinin de köylü çocuğu olduğunu, zamanında kazma kürekle çok çalıştığını belirtti. Çalışan işçilerin vatandaşların huzuru ve mutluluğu için çok önemli görevler yaptığını kaydeden Kocaispir, "Vatandaşlarımızın rahat etmesi için mevcut parkları tekrar gözden geçirip yenilerini yapmaya devam edeceğiz. Yüreğir Belediyesi olarak çalışanıyla yöneticisiyle büyük bir aileyiz. Aile ortamında çalışarak vatandaşlarımızın hizmetkarı olacağız. Yüreğir'de gönül belediyeciliği yapacağız. Herkesin gönlüne girmek için çalışacağız" dedi.
Bayrağı daha ileriye taşımak için gece gündüz demeden çalışacaklarını belirten Fatih Mehmet Kocaispir, oy veren, vermeyen herkesin belediye başkanı olacağını sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı