Yüreğir Kocaispir: Bu kent Süper Lig’i çok özledi

Kocaispir: Bu kent Süper Lig’i çok özledi

Paylaş
Kocaispir: Bu kent Süper Lig’i çok özledi

Kocaispir: Bu kent Süper Lig’i çok özledi

ADANA, (DHA)- YÜREĞİR Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana Demirspor'un yılların özlemine son vererek Süper Lig’e çıkacağını kaydetti. Yüreğir’i Demirspor pankartlarıyla donatan Başkan Kocaispir, “Bir şehrin gelişmişliği spora verdiği değerle de ölçülür, Demirspor'un Süper Lig’e çıkmasıyla Adana ekonomisi de Süper Lig’e çıkacaktır.”dedi.
Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Adana Demirspor’un şampiyonluk hedefine ulaşmasına bir maç kaldı. 26 yıllık özlemi sonlandırmak isteyen mavi lacivertliler, Balıkesir engelini de zorlanmadan aştı. Son haftaya zirvede giren Demirspor kentte büyük heyecan yarattı. Balıkesir maçını statta izleyen Başkan Kocaispir, Demirspor’un Menemen maçını da alarak 26 yıllık özleme son vereceğine yürekten inandığını söyledi. Başkan Kocaispir, “Adana Demirspor'umuzun Türkiye'de birçok Süper Lig takımından daha fazla seyircisi var. Haftaya Mavi Şimşeklerin 26 yıllık özlem bitecek inşallah. Cumhurbaşkanımızın açılışını yaptığı Yeni Adana Stadı’mızda Süper Lig maçlarını birlikte izleyeceğiz. Bu kent Süper Lig’i çok özledi. Şehrimize bu heyecanı yaşatan Adana Demirspor’umuzu yürekten kutluyorum.” dedi.

'ADANA EKONOMİSİ DE SÜPER LİG'E ÇIKACAK'
Spora verilen değerin bir gelişmişlik ölçüsü olduğunu ifade eden Başkan Kocaispir, şunları söyledi: “Bir şehrin gelişmişliği spora verdiği değerlerde ölçülür. Adana, spor alanında potansiyeli olan bir şehir. İnanıyorumki Demirspor’un Süper Lig’e çıkmasıyla Adana ekonomisi de Süper Lig’e çıkacaktır. Adana bunu hak ediyor. Büyük heyecan yaşıyoruz. Son bir maç, son bir viraj kaldı. O engelide aşarak inşallah erken bayram yapacağız. Bu sevince ortak olmak, bu heyecanı birlikte yaşamak için biz de Yüreğir’imizin bütün sokaklarını, caddelerini Adana Demirspor’umuza destek pankartları ile donattık. Şimdi bir ve beraber olma zamanı, şimdi destek zamanı” diye konuştu.

konuştu.

Haberin Devamı