Spor Kocaman şüphe

Kocaman şüphe

Paylaş
Kocaman şüphe

Teknik Direktör Aykut Kocaman, 1907 Derneği'nin düzenlediği sohbet toplantısında “Gelecek sezonla ilgili planlarınız nedir?” sorusuna “Mayıs ayını görebilir miyim, bilmiyorum. Duruma bakacağız” yanıtını verdi

1907 Fenerbahçe Derneği, “Biz bize sohbet toplantıları” kapsamında Teknik Direktör Aykut Kocaman’ı konuk etti. Kocaman’a en çok yöneltilen sorular yine kaptan Alex ile ilgiliydi.

Haberin Devamı

Brezilyalı oyuncu ile herhangi bir problem yaşamadığının bir kez daha altını çizen Aykut Kocaman, bir soru üzerine Alex’in sözleşmesi bittikten sonra Sportif Direktörlük görevine getirilmesinden rahatsızlık duymayacağını belirtti.

Sarı-lacivertli ekibin genç çalıştırıcısı, “Alex çok faydalı bir oyuncu. Bence dünyanın en iyi 15 futbolcusundan biri. Eğer yönetim kendisini bu göreve atarsa bundan gocunmam. Aksine Alex böyle bir görevi hak ediyor” ifadelerini kullandı. Kocaman, “3000. golde neden kendisini kutlamadınız?” sorusuna ise “Samimiyetle söylüyorum farkında değildim. Ben galibiyete bakarım” yanıtını verdi.

Aykut Kocaman’ın, “Gelecek sezonla ilgili planlarınız nedir?” diye sorulması üzerine kullandığı “Mayıs ayını görebilir miyim, bilmiyorum. Duruma bakacağız” şeklindeki ifadeler ise şaşkınlık yarattı. Toplantıda futbolculuk yıllarındaki anılarını da anlatan Kocaman, bir üyenin “Ne zaman Barcelona gibi oynayacağız?” sorusu karşısında “Barcelona ve Real Madrid gibi takımlar dünyanın en uç örnekleri” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Sakatlardan iyi haber

Fenerbahçe, Karabükspor maçının hazırlıklarına devam ederken sakatlıkları bulunan futbolculardan sevindirici haber geldi. Düzelen Yobo ile Gökhan Gönül dün takımla birlikte çalışırken, Volkan Demirel ile Dia’nın bugün takıma dahil olacakları ifade edildi. Antrenmanı Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler ve İstanbul’a tatile gelen Fenerbahçe’nin eski savunma oyuncusu Brezilyalı Fabio Luciano da izledi.

Fener radyo test yayınında

Fenerbahçe Kulübü’nün resmi radyosu dünden itibaren İstanbul’da 97.0 frekansından test yayınına başladı. Marmara Bölgesi’nin tamamında rahatça dinlenebilmesi için test yayınlarının bir süre daha devam edeceği bildirildi. Radyonun en kısa sürede gerek Fenerbahçe Televizyonu ortak yayınları gerekse özgün programlarla resmi yayına başlayacağı belirtildi.

(Milliyet)