Spor Kocaman'dan Salih vetosu!

Kocaman'dan Salih vetosu!

Paylaş
Kocaman'dan Salih vetosu!

Genç oyuncusunun havalara girmesinden endişe eden Aykut Kocaman'ın yönetime, “Olur da, ücretinde iyileştirme düşünürsünüz. Sakın böyle bir şey yapmayın” raporu verdiği belirlendi

Antalyaspor maçı sonrası, “Plzen maçından sonra gazeteler Salih’i yazdı. Genç oyuncu için bu, tehlikeli olabilir. Futbol sadece yeteneklerin sergilendiği bir oyun değil” diyerek, Salih’in havaya girmesinden endişe ettiğini dile getiren Aykut Kocaman’ın bununla yetinmediği belirlendi. İstanbul’a büyük umutlarla gelen yüzlerce futbolcunun yaşadığı gibi oyuncusunun havaya girmesinden ve yitip gitmesinden endişe eden tecrübeli hocanın, maç bitiminde Salih’le özel bir görüşme yapıp uyarıda bulunduğu belirlendi.

‘HER ŞEYİN BİR ZAMANI VAR’

Kocaman’ın, “Daha yolun başındasın. Şöhret başını döndürmesin. Havaya girersen kaybolup gidersin. Golden sonra yaptığın fauller bana havaya girdiğinin göstergesi olarak geldi. Sakın böyle bir hataya düşme” dediği öğrenildi. Bu arada yönetime bir rapor sunan Aykut Kocaman’ın, “Belki olur da Salih’in ücretinde iyileştirmeye gitmeyi düşünürsünüz. Sakın böyle birşey yapmayın. Onu erken havaya sokup kaybedebiliriz. Her şeyin bir zamanı var” diyerek uyardığı belirlendi.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı