Urla Kocaoğlu: Kul hakkı yemeyin

Kocaoğlu: Kul hakkı yemeyin

Paylaş
Kocaoğlu: Kul hakkı yemeyin

Kocaoğlu: Kul hakkı yemeyin

URLA'yı ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, belediye başkan adaylarına üç önemli nasihatte bulundu. Kocaoğlu, "Kul hakkını gözetin. Birilerini kayırarak kötü emsal oluşturmayın. Geçmişe eleştirmek için değil, ders almak için bakın" dedi.

İlçe ziyaretleri kapsamında Urla'ya giden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun ilk durağı Zeytinler Mahallesi oldu. Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Urla Belediye Başkan Adayı Burak Oğuz, CHP Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur ve meclis üyelerinin eşlik ettiği ziyarette vatandaşlarla bir araya gelen Kocaoğlu, belediye tarihinde en uzun dönem başkanlık yapmanın onurunu yaşadığını belirterek çalışma felsefesini anlattı. Belediye başkan adaylarına üç önemli nasihatte bulunan Kocaoğlu, bunlardan birincisinin kul hakkı yememek, ikincisinin akrabayı, partiliyi kayırarak kötü emsal yaratmamak, üçüncüsünün ise geçmişten ders çıkarmak olduğunu söyledi.

Kocaoğlu Urla'da Uzunkuyu, Zeytineli, Nohutalan, Birgi, Barboros, Kadıovacık, Balıklıova, Gülbahçe ve Kuşçular mahallelerini de ziyaret etti.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberin Devamı