Türkiye (Son Dakika) Kocası sevgilisi ile sevişirken yakaladı

Kocası sevgilisi ile sevişirken yakaladı

Paylaş
Kocası sevgilisi ile sevişirken yakaladı

Konya'da genç kadının 40 gün evli kaldığı kocası, sevgilisi ile sevişirken eve gelince bıçaklı kavga çıktı. Boynundan bıçaklanan eski koca hayatını kaybetti

Konya’da dün saat 10.30 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Aydınlıkevler Mahallesi Maun Sokak’ta bir apartmanın 3’üncü katında 'yasak aşk' cinayeti işlendi.

Haberin Devamı

Kamyon şoförlüğü yapan Mehmet Yıldız, iş nedeniyle gittiği il dışından dönüşünde, geçen yıl 40 gün evli kaldıktan sonra boşanma davası açtığı eşi S.Y.’nin evine geldi. Eve giren Yıldız, iddiaya göre eşi S.Y.’yi, kendisinden önceki sevgilisi ve çocuğunun babası TIR şoförü Ali V. ile yakaladı.

'KANIN DURMASI İÇİN TAMPON YAPTIM'

Bunun üzerine Ali V. ile Mehmet Yıldız arasında kavga çıktı. Ali V., kavga sırasında Mehmet Yıldız’ı boğazından bıçakla yaraladı. Haber verilen 112 Acil Servis görevlileri tarafından Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Yıldız, müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Eli kanlar içinde olan S.Y., eve gelen polislere önce Mehmet Yıldız’ın kavga sırasında kendi kendini bıçakladığını söyledi. Ardından iki sevgili de suçu üstlenerek ’ben bıçakladım’ dedi. Polis iki sevgiliyi de gözaltına alırken, S.Y.’nin çöpe attığı bıçak da bulundu.

Haberin Devamı

’BEN BİRİNİ BIÇAKLADIM’

Suçun itiraf eden Ali V. polise verdiği ilk ifadesinde, "S.Y. ile evde iken Mehmet Yıldız geldi. Aramızda çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Bana bıçakla saldırmak isteyince ben de bıçak çektim. Sonra Mehmet kanlar içinde yere yığıldı. Ben hemen polisi arayıp ’Ben birini bıçakladım’ diyerek yardım istedim. Böyle olmasını istemezdim. Pişmanım" dedi.

ÜÇ BİRLİKTELİKTEN İKİ ÇOCUĞU VAR

Olay sırasında 5 yaşındaki oğlunun da evde olduğunu belirten S.Y. ise şunları anlattı: "İlk evliliğimden bir çocuğum var. Eşimden boşandığım için çocuğum babasının yanında. Sonra Ali V. ile birlikte yaşadık ve bir çocuğumuz oldu. Geçen yıl da Mehmet Yıldız ile evlendim. Evliliğimiz kısa sürdü ve ayrıldık. Boşanma davamız sürüyor. Olay günü de biz Ali V. ile evde iken Mehmet Yıldız geldi. Ali ile Mehmet arasında kavga çıktı ve birbirlerine bıçakla saldırdılar. O sırada boğazından bıçaklanan Mehmet kanlar içinde kaldı. Ben kanın durması için tampon yaptım. Ali V. de polisi arayıp ’Ben birini bıçakladım’ diye ihbarda bulundu."

S.Y.’nin 5 yaşındaki oğlunun ise kız kardeşine teslim edildiği belirtildi. Ali V. ve S.Y. işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi.

TUTUKLANDILAR

Konya’da kendilerini çıplak yakalayan sevgilisinin boşanma davası süren eşi 46 yaşındaki Mehmet Yıldız’ı boğazından bıçaklayarak öldüren 41 yaşındaki Ali V. ile sevgilisi 24 yaşındaki S.Y., çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı

DHA