Kayseri Kocasinan'da 'olta balıkçılığı günleri'

Kocasinan'da 'olta balıkçılığı günleri'

Paylaş
Kocasinan'da 'olta balıkçılığı günleri'

Kocasinan'da 'olta balıkçılığı günleri'

KAYSERİ, (DHA) - KOCASİNAN Belediyesi, Kuşçu Marina'da hafta sonu düzenlenecek olan ‘Geleneksel olta balıkçılığı günleri’ etkinliğinin hazırlıklarını tamamladı.
Şehrin içerisinde deniz manzaralı bir dinlenme alanı olan Kuşçu’yu bir cazibe merkezi haline getirdiklerini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri’de sosyal hayatı renklendirmek için bir dizi etkinlik hazırladıklarını söyledi. Başkan Çolakbayrakdar, “Rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışına yenilikler kazandırıyoruz. Bunlardan birisi ise Kuşçu Bölgesidir. Kuşçu’nun şehrin sosyal yaşantısını renklendirmesi ve hobi mekanı olmasını sağlamak için yoğun gayret ediyoruz. Bu kapsamda geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Geleneksel Olta Balıkçılığı Günleri kapsamında çok renkli organizasyonlar hazırladık. Hafta sonunu doğal güzellikler içerisinde değerlendirmek isteyenlere iyi bir fırsat sunuyoruz. Tüm vatandaşlarımızı hafta sonu düzenleyeceğimiz etkinliğimize davet ediyorum. Yaptığımız yatırımlar sayesinde Kayseri’nin denizi olarak adlandırılan Yamula Barajı artık bir cazibe merkezi haline geldi.” diye konuştu.
Hafta sonu yapılacak etkinlikte Jet ski ve fly board gösterileri, off road ve motor gösterisi, Spor parkuru ve oyun etkinlikleri yapılacak.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı