Kayseri Kocasinan'da seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı

Kocasinan'da seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı

Paylaş
Kocasinan'da seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı

Kocasinan'da seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı

KAYSERİ, (DHA) - KOCASİNAN Belediyesi'nde, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinin ardından ilk meclis toplantısı, Ahmet Çolakbayrakdar başkanlığında yapıldı.
31 Mart mahalli idareler seçimleri sonrası oluşan Kocasinan Belediyesi'nin yeni meclisi, Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar başkanlığında toplandı. Yeni dönemin ilk meclis toplantısında konuşan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "2019-2024 tarihleri arasında 5 yıl süreyle Kayseri'miz için hizmet edecek yeni bir meclis oluştu. Oluşan bu meclis ile birlikte şehrimize ve Kocasinan’ımıza yakışır hizmetleri ortak karar alarak buradan çıkmasını ve şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrasında da uyumlu ve huzurlu bir meclis olacağımızı temenni ediyorum. Yaşamak ve yaşatmak için sloganıyla çıktığımız bu yolda vatandaşlarımızın daha huzurlu, daha konforlu ve daha mutlu yaşayabileceği bir Kocasinan’a meclis üyelerimizle beraber birinci adımı atmış oluyoruz. Rabbim güzel hizmetler yapmayı nasip etsin" şeklinde konuştu.
İYİ Parti grubu adına konuşan meclis üyesi Kazım Yücel ise "Grubumuz adına tecrübeli başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar’a hayırlı olsun diyor ve tebrik ediyoruz. 5 yıllık görev süresinde yanınızda olacağız. Her şey Kocasinan içindir" diye konuştu.
Konuşmaların ardından meclis gündeminde bulunan maddeler görüşüldü. Ardından mecliste görev yapacak başkanvekilleri ve komisyon üyeleri seçildi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı