Türkiye (Son Dakika) Kocasını kadın kiralık katile öldürttü

Kocasını kadın kiralık katile öldürttü

Paylaş
Kocasını kadın kiralık katile öldürttü

Sultangazi'deki Kent Ormanları'nda önceki gün ormanlık alanda cesedi bulunan 35 yaşındaki Behçet Güneş'in eşi tarafından 'bir kadını' kiralık katil tutularak öldürttüğü öne sürüldü. Öldürülen adamın eşi emniyette 'ben öldürün demedim felç ya da sakat bırakın dedim' diye ifade verdi

Cinayet Buro Amirliği ekiplerince yürütülen soruşturmada ortaya atılan iddiaya göre; Güneş'in karısı İ., kadın arkadaşı İ.Ç. ile kocasını öldürtmek için anlaştı. İ.Ç. de durumu kocasına söyledi. Çift, Behçet Güneş'i tabancayla vurarak öldürdü. Güneş'in eşi ile çift gözaltına alındı.

Haberin Devamı

TELEFONDAKİ MESAJLAR

Güneş'in kaybolduğu gün saat 13.00 sıralarında işyerinden aracıyla ayrıldığı tespit edildi. Cep telefonu kayıtlarında ise bir kadınla mesajlaştığı belirlendi. Ancak mesajlaştığı hattın 'patates' hat olarak tabir edilen sahte bir hat olduğu belirlendi. Ardından güvenlik kamerası kayıtlarında Güneş'in aracını otoparka bırakıp ormana bir kadınla yürüdüğü görüntülere ulaşıldı. Daha sonra ise aynı kadının ormanda başka bir erkekle ormandan çıktığı kayıtlara yansıdı.

"KOCAMI ÖLDÜRÜN NE İSTERSENİZ VERİRİM"

Kadının İlknur Ç, yanındaki erkeğin ise Sezgin Ç. olduğu belirlendi. Sultangazi'de yaşayan kadı koca gözaltına alındı. İfadesinde cinayeti itiraf eden İlknur Ç, şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Behçet Güneş'in eşi İ.G ile aynı okulda okuyan cokcuklarımız sayesinde tanıştık. Kocasının sürekli kendisini dövdüğünü söylerdi. 'Ondan kurtulmak istiyorum' derdi. Bana 'Kocamı öldürün ne isterseniz veririm' derdi. Kabul ettim. Eşim de 'Tamam yaparız' dedi. 2 daire karşılığında anlaştık. Silah için İ. 2 bin lira verdi. Patates hat alıp planı devreye soktuk."

SİLAHI BARAJA ATMIŞLAR

İlknur Ç'nin dosyaya giren anlatımlarına göre, kadın patates hat olarak tabir edilen hattan Güneş'e mesaj attı ardından da yanlışlıkla oldu dedi. Mesajlaşma başladı, ikili arkadaşlık kurdu. Genç kadın buluşmak için Güneş'e randevu verdi. Sezgin Ç. ormanlık alana daha önce gitti. İlknur Ç. de Güneş'i oraya götürdü. Cinayet sonrası olay yerinden ayrılan karı koca taziye için eve dahi gitti.

Polis, Behçet Güneş'in eşi İ.G'yi de gözaltına aldı. Olay yerinde bulunan silahın intihar süsü verilmek için bırakıldığı, cinayette kullanılan silahın ise çişft tarafından baraja atıldığı belirlendi.

"BEN ÖLDÜRÜN DEMEDİM FELÇ BIRAKIN DEDİM"

Öte yandan olayla ilgili ifade veren eş İ.G. ise onlardan öldürmelerini istemediğini söyleyerek "Ben onlardan sakat yada felç bırakmalarını istedim. Bana muhtaç olsun istedim. Kesinlikle ki dediği belirtildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.