Gündem Köksal Engür'e uyuşturucu gözaltısı

Köksal Engür'e uyuşturucu gözaltısı

Paylaş
Köksal Engür'e uyuşturucu gözaltısı

“Leyla ile Mecnun” dizisinin Ak Sakallı Dede'si Köksal Engür, uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla eşi Jale Engür'le birlikte gözaltına alındı. Oyuncunun evinde 1300 gram esrar ve hassas terazi bulundu

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul’da uyuşturucu satışı yapan ve ‘torbacı’ olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik aldığı ihbar üzerine çalışma başlattı. Yapılan telefon takibine “Leyla ile Mecnun” dizisinin Ak Sakallı Dede’si Köksal Engür de takıldı.

Haberin Devamı

Eşi Jale Engür’le birlikte uyuşturucu sattığı iddia edilen Engür’ün evine dün sabah saatlerinde baskın yapıldı. Evde paketler halinde 1300 gram esrar ve hassas terazi bulundu. Köksal Engür'ün, esrar ve hassas terazinin kendisine ait olduğunu itiraf ettiği öne sürüldü.

Ekipler, Köksal Engür’ün gözaltına alınmasından sonra ayrı yaşadığı eşi Jale Engür’ün Beyoğlu’ndaki evine girdi. Jale Engür de gözaltına alındı.

Engür çifti, sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü.

Köksal Engür ve eşi Jale Engür “uyuşturucu ticareti yapmak”la suçlanıyor.

Operasyonda yakalanan 15 zanlı dört gün sorgulandıktan sonra İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edilecek.

ÜNLÜ SANATÇI SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucu madde satıcılarına yönelik yaptığı operasyonda gözaltına alınan zanlılar sağlık kontrolünden geçirildi. Zanlıların arasında bulunan ünlü tiyatro oyuncusu Köksal Engür ve eşi Jale Engür, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün bazı semtlerde düzenlediği operasyonda gözaltına alınan zanlılar, bugün 16.00 sıralarında Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi.

Zanlıların hastaneye getirilişi sırasında yakın çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. Ünlü tiyatro oyuncusu Köksal Engür, kapüşonuyla yüzünü gizlemeye çalıştı. Basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Köksal Engür’ün bindirildiği polis minibüsünün içinde de kapüşonunu çıkarmadığı görüldü.

Bazı zanlıların yürümekte zorlandığı, ünlü sanatçının eşi Jale Engür’ün de paltosuyla yüzünü gizlemeye çalıştığı gözlendi. Tiyatrocu ile eşinin polis minibüsünde en öndeki koltuklarda oturduğu, birbirleriyle konuşmadıkları dikkat çekti. Sağlık kontrollerinin ardından zanlılar tekrar emniyete götürüldü.

DHA

Haberin Devamı