Kültür - Sanat 'Kolonya Cumhuriyeti' vizyonda
Paylaş
'Kolonya Cumhuriyeti' vizyonda

Büşra Pekin ve Çağlar Çorumlu'nun başrolünü paylaştığı, 5 bin nüfuslu bir beldenin ülkeye dönüşüp Amerika’yla savaşa girmesini konu alan komedi filmi “Kolonya Cumhuriyeti” dün vizyona girdi

'Kolonya Cumhuriyeti' bu hafta sinema salonlarında vizyona giren 11 filmden biri.

'KOLONYA CUMHURİYETİ' VİZYONDA


Başrollerinde Çağlar Çorumlu, Büşra Pekin, Mahir İpek ile Uğur Bilgin’in oynadığı filmi Murat Kepez yönetti. Büşra Pekin ve Çağlar Çorumlu, oyunculuklarıyla dikkat çekti.

BÜŞRA PEKİN NASIL 10 KİLO VERDİ?


BKM Mutfak oyuncularından Büşra Pekin'in 10 kilo verip gayet fit bir görünüme ulaşması ise gözlerden kaçmadı ve hangi diyeti yaptığı merak konusu oldu. Şeyda Coşkun eşliğinde 1 ayda 6 kilo veren Büşra Pekin, düzenli spor yaparak tuz, şeker ve hamur işinden uzak durdu. Günde en az bir saat yürüyüş yaptı ve hiç sporunu aksatmadı.


ÇAĞLAR ÇORUMLU VE EŞOFMANLI ŞEVKET HOCA


Çağlar Çorumlu ise Güldür Güldür'de Eşofmanlı Şevket Hoca karakteriyle izleyenlerin kalbinde taht kurdu. Skeçlerinde devamlı eski sevgilisi Ayten'den bahseden Şevket Hoca, kendisine sorulan ilginç sorulara verdiği cevaplarla da herkesi güldürmeyi başardı.

KOLONYA CUMHURİYETİ FİLMİNİN KONUSU


Dünyaya gelen uzaylılara karşılama yapılır. Kolonya'ya iniş yapan uzaylı yerel halkın büyün sevgisiyle karşılanır ancak bir kaza olur ve kutlamalar sırasında uzay mekiği yerle yeksan olur. Kolonya'da bir müddet konaklamak zorunda kalan uzaylı ile yerel halkın arasında da kahkaha dolu bir macera başlar. Uzaylının inişiyle birlikte Amerika da tepkisiz kalmaz ve beş bin nüfuslu beldeye savaş açar. Artık işler iyice karşıacaktır...

BKM'nin yapımcılığında hayata geçen Kolonya Cumhuriyeti, Dedemin Fişi, Çarşı Pazar sinema filmlerinin senaristi olarak tanınan Murat Kepez'in de ilk uzun metraj sinema filmi.


KOLONYA CUMHURİYETİ FRAGMANI


Haberin Devamı