Yaşam Kolonya okulda da hep yanınızda

Kolonya okulda da hep yanınızda

Paylaş
Kolonya okulda da hep yanınızda

Kolonyalar bir bayram ritüelinin dışında evde, işte, okulda ya da yolculukta sıkılıp bunaldığımızda bize tazelenme fırsatı veriyor. Verdiği ferahlık duygusuyla tüm duyularımızı harekete geçirerek modumuzu yükseltiyor. Türkiye’nin ilk kolonyası Selin’in “Hayatın Kokusu” pump boylarını her daim yanınızda taşıyarak dilediğiniz her an ferahlayabilirsiniz.

Selin’in “Hayatın Kokusu” serisinde yer alan ardıç, bahçe gülü, hanımeli ve lavantadan oluşan eşsiz kokuları her daim yanında taşınmak isteyenler, serinin pump boylarını her zaman çantasında bulundurabiliyor. Özel boyutuyla çantada rahatça taşınabilen kolonyalar ile evde, işte, okulda ve yolculukta ferahlık hissi hep sizinle olacak.

Haberin Devamı

Kültürel koku mirasımızdaki eşsiz kokuların yer aldığı seride; Torosların 3767 metrelik zirvesini temsil eden Selin Ardıç 3767, yediveren güllerinden ilham alan Selin Bahçe Gülü 7, yazın habercisi olan hanımelinin kokusunun her akşam saat 19:00'da yaymasından esinlenen Selin Hanımeli 19:00, 10 gramlık lavanta keselerini temsil eden Selin Lavanta 10 yer alıyor.

Selin 100 ml’lik pump fiyatı: 15,95 TL.