Dünya Komşu da 'Has....r' dedi

Komşu da 'Has....r' dedi

Paylaş
Komşu da 'Has....r' dedi

İddiaya göre Yunanistan'ın eski Dışişleri Bakanı Bakoyani, eski Başbakan Karamanlis'e “Has....r git” dedi

Yunanistan Yeni Demokrasi Partisi’nin lideri Karamanlis 2009 yılında aldığı seçim yenilgisinden sonra 5,5 yıllık iktidarı ve partisinin genel başkanlığını bırakmıştı. Karamanlis genel başkanlığa tekrar aday da olmamıştı. Yeni demokrasi’nin liderlik yarışında iki eski dışişleri bakanı Andonis Samara ve Dora Bakoyani yarışmıştı.

Haberin Devamı

Bu yarışta yenilen Dora Bakoyani’yi teselli etmek için arayan Karamanlis beklemediği bir tepki ile karşılaştı. Yunan basınının en ciddi gazetesi To vima’nın iddiasına göre Bakoyani, Karamanlis’inin suratına “has....r git” diyerek telefonu kapattı.

To vima’nın iddiasına göre, Bakoyani, Karamanlis’in kongre sürecinde kendisini desteklemediğine inanıyor. Üstelik Karamanlis’in arkasından oyun çevirdiğini düşünüyor.

BENZER TEPKİ

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir de terör örgütü PKK’nın Türkiye yapılanması Kürdistan Topluluk Birliği’ne yönelik yapılan operasyon ile 16 belediye başkanının gözaltına alınmasına “Has...rin” diyerek benzer bir tepki göstermişti.